http://www.youtube.com/watch?v=HaAANp05QvY
Polecam oglądnąć w HD
Muzyka z intr / filmikow jest slyszana w tle co strasznie wspolgra z ogolna muzyka intra ( w szczegolnosci nfs i ten helikopter) ... Jak juz robisz takie intro wycisz totalnie bacground muzyke lub wybieraj kawalki ktore jej nie maja , bo tworzy totalny chaos...
Ok rozumiem, poprawię to
nie wiem ale mam wrażenie że te intro już gdzieś widziałem albo mi się wydaje. Nie wiem czy nawet nie było on na kanale u Roja muszę sprawdzić.
Wg. mnie za długie te intro, przykróć troszku i będzie ok. Also, te ,,Pozdrawiam,, na końcu moim zdaniem tutaj nie pasuje .
nie wiem ale mam wrażenie że te intro już gdzieś widziałem albo mi się wydaje. Nie wiem czy nawet nie było on na kanale u Roja muszę sprawdzić.
Też jestem ciekaw kto miał takie intro ;-)
Wg. mnie za długie te intro, przykróć troszku i będzie ok. Also, te ,,Pozdrawiam,, na końcu moim zdaniem tutaj nie pasuje .
Poprawę zaraz i wrzucę nowe
Mi sie wydaje że 30 sec to za dużo na intro
Intro powinno być nie za długie. Trochę za często widzę Intra po 20-50 sekund.- http://mmorpg.org.pl/forum/topic/33813-zlecenie-na-intro-na-yt/page__p__219552#entry219552
Wzorowałem się także na tej wypowiedzi i taka długość jest wystarczająca jak dla mnie
Nie będę się wypowiadał na temat długości bo wg. mnie jest ok, ale muzyka jaką dałeś jest jak dla mnie przereklamowana, zbyt dużo osób jej używa, no i mam jeszcze małe "ale" odnośnie końcówki, jest taka nijaka, nie wiem co powinno się znajdować tam, ale taki ucięty fragment jest dla mnie kiepski i psuje efekt. Tyle ode mnie.
Nie będę się wypowiadał na temat długości bo wg. mnie jest ok, ale muzyka jaką dałeś jest jak dla mnie przereklamowana, zbyt dużo osób jej używa, no i mam jeszcze małe "ale" odnośnie końcówki, jest taka nijaka, nie wiem co powinno się znajdować tam, ale taki ucięty fragment jest dla mnie kiepski i psuje efekt. Tyle ode mnie.
1.Zamiast tej melodii, co byś chciał słyszeć ?
2.Dokładniej powiedz, co to znaczy "nijaka". Co zmienić i dodać lub ująć ?
Przepraszam zwracam honor u Roja było podobne intro sorrry.
Poprawione intro[media=]http://www.youtube.com/watch?v=4-xpylsw3cc
No bez tego "drugiego" backgroundu odrazu lepiej:)
Przepraszam zwracam honor u Roja było podobne intro sorrry.
No właśnie ;-)
No bez tego "drugiego" backgroundu odrazu lepiej:)
Cieszę się, a coś jeszcze muszę poprawić ?
Co do mojej wypowiedzi źle zrozumiałeś. Inaczej mówiąc - coraz więcej ludzi widzę z intrem sięgającym granice 20-50 sekund co jest za dużo jak na intro. Poprawne intro powinno być do 15 sekund mimo, że te 15 sekund to i tak trochę za dużo.
Co do mojej wypowiedzi źle zrozumiałeś. Inaczej mówiąc - coraz więcej ludzi widzę z intrem sięgającym granice 20-50 sekund co jest za dużo jak na intro. Poprawne intro powinno być do 15 sekund mimo, że te 15 sekund to i tak trochę za dużo.
Jeszcze to może skrócę, a co byś chciał wyciąć ?
Takie urywki z gier nie za bardzo pasują do krótkiego intro, chyba że masz pomysł i jakoś to skrócisz. Twój kanał próbuj zmieniać na lepsze.
Temat ma nazwę : Kanał Youtube by zormarier, a ja tutaj widzę tylko intro. Myślałem, że będzie jakaś zawarta treść typu vlog, lets play, a tu nic. Następnym razem jak coś będziesz miał, to się chwal, bo intro jest najmniej ważne .
Temat ma nazwę : Kanał Youtube by zormarier, a ja tutaj widzę tylko intro. Myślałem, że będzie jakaś zawarta treść typu vlog, lets play, a tu nic. Następnym razem jak coś będziesz miał, to się chwal, bo intro jest najmniej ważne .
Niedługo coś postaram się nagrać, ale to jest Kanał. Na razie zdążyłem tylko intro zrobić
Takie urywki z gier nie za bardzo pasują do krótkiego intro, chyba że masz pomysł i jakoś to skrócisz. Twój kanał próbuj zmieniać na lepsze.
Tzn. to co lepiej pasuje?
@@Edit:
Zgubiłem plik z edycją filmiku - ogólnie to wielka lipa. Jeśli będę chciał to muszę zrobić coś nowego.
Za bardzo przereklamowana muzyka.
I jak już jej użyłeś to mogłeś dopasować dźwięk do filmu
inaczej całkowicie ona nie pasuje.
Zobacz sobie nutkę w moim intro. Zakładam, że
90% społeczności forum nie zna tytułu.
Pozdrawiam