Kanal Youtube Demun103

Siema. Mam taka prosbe czy moglibyscie ocenic w skali 1/10 filmiki pod wzgledem:

Jakosci

Kreatywnosci

Nie mowcie mi ze pierwsze co to mutacja bo ja o tym wiem, ale na mutacje musze czekac jeszcze ok. roku a nie moge czekac. Jak bedzie mutacja to beda zapewne lepsze filmiki

P.s Aha i ocencie moje intro i zostawcie lapke i komentarz

Link: http://www.youtube.com/user/Demun103?feature=mhee

Pozdrawiam

Za kreatywność 1/10, za intro 7/10, całkiem fajne, ale szczerze - intro do filmiku jest potrzebne jak pryszcz na ch***,

za jakość wideo 6/10, a za audio... eh... w sumie to sam już napisałeś, a ja dodam tylko, że masz echo jak byś te filmy w piwnicy robił (zapewne mikrofon).

Tak więc... co by tu dużo gadać, nie jest najgorzej, średnio też nie jest, bo nie da się słuchać, ale robisz to samo co miliony innych ... nie wiem jak tam siebie nazywacie, wymyśl coś kreatywnego, nowego, czego jeszcze nie było, wtedy możesz to pokazać.

Uh, starałem się być tym razem łagodny, i mam nadzieję, że nie usuniesz konta, jak inni którzy tu coś wstawiali...

Koyiro Ale co nowego? Nic nie wpada mi do glowy czego jeszcze nie bylo

Edit: Nie boj nic nie usune :)

Hmm... MOŻE NIE KRĘĆ MINECRAFTA ?!

Tego crapu jest tyle na YT, że głowa mała. -.-

Nakreńć Tibue! Dokładnie nie kręć Minecrafta jak chcesz mieć poważnych widzów - tak szczerze obecnie MC na youtube to najłatwiejsza droga do sukcesu. Ograniczaj się do tekstów kiedy nie wiesz co masz powiedzieć, takie coś 'żeby nie wiem...agh... i po prostu... no i... NO I SIĘ ZABIJE no ja będę koble zahaczał... to nie wiem?' jak chcesz być śmieszny posłuchaj Strasburgera. Mów wyraźnie! Bo niekiedy nic nie słychać przez jakość Twojego mikrofonu. Nie oglądnąłem całego bo nie trawie Kwadrakraftu.

To moze lepiej nagrac Saints Row 3 lub Team Fortress 2?

Filmików z Saints Row 3 też jest sporo, TF2 już prędzej

Kreatywność 1/10 - Połowa YT kręci majnkrafta

Jakość 4/10 - Nie jest najgorzej ale słychać cię jakbyś nagrywał mikrofonem za 2zł i do tego ze spożywczaka

Według mnie najlepiej ogląda się RPG i MoBa więc mógłbyś spróbować (Z tego co mi wiadomo na "polskiej" części YT nie ma zbyt wiele takich gier jak Kingdoms Of Amalur: Reckoning czy Darksiders).

Oathiel za niedlugo bedzie filmik z Kingdoms of Amaleur bo juz mi sie spodobalo i bede nagrywal :)

Zobaczymy po ilu filmikach odpadniesz, bo gra jest długa. ;)

Kingdoms Of Amalur? Długa ? Co jak co ale w tym przypadku nawet Strasburger by lepszego kawału nie wymyślił.

Kingdoms Of Amalur? Długa ? Co jak co ale w tym przypadku nawet Strasburger by lepszego kawału nie wymyślił.

Jeżeli robisz tylko główny wątek, to się nie dziw, że gra jest krótka...

Zobaczymy Blaind :P

Siema. Mam taka prosbe czy moglibyscie ocenic w skali 1/10 filmiki pod wzgledem:

Jakosci

Kreatywnosci

Nie mowcie mi ze pierwsze co to mutacja bo ja o tym wiem, ale na mutacje musze czekac jeszcze ok. roku a nie moge czekac. Jak bedzie mutacja to beda zapewne lepsze filmiki

P.s Aha i ocencie moje intro i zostawcie lapke i komentarz

Link: http://www.youtube.com/user/Demun103?feature=mhee

Pozdrawiam