Kanal youtube let's play z wintersem

Witam wszystkich

tak jak w temacie niedawno zalozylem kanal na youtubie wiec moze troszke wiecej o mnie.

Mam na imie Paweł, mam 16 lat;)nick winters

Jestem let's playerem z toba maszynka do gier, wiec chodzi mi o to zeby dobrze zacząc przygode z nagrywaniem filmikow. Pisze ten post z prosba do zmotywowania mnie do dalszego nagrywania poprzez zasubskrybowania mojego kanalu

Link:

http://www.youtube.c...low=grid&view=0

Jezeli zasubskrybujesz ten kanal obiecuje ci ze nie bedziesz sie nudzil. Poprzez subskrybowanie mozesz mi pomoc:>

TO tyle Z powazaniem Winters+

Subskrybcja nie poprawi jakości Twoich materiałów, więc nic takiego nie oferuję. Dla mnie nijako, bez charakteru. Od strony technicznej nie ma żadnych zastrzeżeń, lecz żaden z filmików nie zaciekawił mnie, pobiegałem po łepkach i żaden nie potrafił mnie zatrzymać. Życzę powodzenia.

Może ja naprawdę za bardzo się na tym wszystkim nie znam, ale gdy reklamuje się kanał to on musi oferować jakiś kontent który przyciągnie wielu widzów. Jeżeli zobaczysz, w tym samym dziale jest również reklama mojego kanału, on oferuje kilka serii let's play z dobrym komentarzem głosowym(chodzi mi o jakość), HD itp. Ja rozumiem, trzeba się wybić i "sr**" reklamami na lewo i prawo, ale ja mam już swój drugi kanał i na serio teraz najpierw interesuje mnie zawartość kanału(czy jest to na tyle mocny kontent, żeby móc go zareklamować), a dopiero potem szukam reklamy. Mimo wszystko życzę powodzenia, bo widać że chcesz i to się liczy! Mam nadzieję, że nie zacząłeś nagrywać dlatego żeby zarobić, a dlatego, że po prostu to lubisz :) ja osobiście przed tym jak miałem kanał na yt, sam sobie komentowałem grę, bez żadnego nagrywania, a kiedy zobaczyłem że inni to nagrywają i to się "sprzedaje"(czyt. interesuje widza, przeciętnego kowalskiego itp), to dlaczego by samemu tego nie zrobić? Pozdrawiam i jeszcze raz życzę powodzenia :)

Witam wszystkich

tak jak w temacie niedawno zalozylem kanal na youtubie wiec moze troszke wiecej o mnie.

Mam na imie Paweł, mam 16 lat;)nick winters

Jestem let's playerem z toba maszynka do gier, wiec chodzi mi o to zeby dobrze zacząc przygode z nagrywaniem filmikow. Pisze ten post z prosba do zmotywowania mnie do dalszego nagrywania poprzez zasubskrybowania mojego kanalu

Link:

http://www.youtube.c...low=grid&view=0

Jezeli zasubskrybujesz ten kanal obiecuje ci ze nie bedziesz sie nudzil. Poprzez subskrybowanie mozesz mi pomoc:>

TO tyle Z powazaniem Winters+