Kanał YouTube MrMorrdo

Witam wszystkich

Zacznę może od tego jak to się stało, że postanowiłem tworzyć filmiki i wrzucać je na Tube. Zapewne jakaś część z was była na IEM w Katowicach 18-20 stycznia. Ze znajomymi wybraliśmy się 19 stycznia do Katowic by uczestniczyć w tym wydarzeniu. Po przyjeździe do Katowic postanowiliśmy coś zjeść i tak udaliśmy się do pizzerii. Podczas rozmowy doszliśmy do wniosku, że fajnie by było tworzyć let's play-e, rozmawiać o grach, związać się ze społecznością graczy. Po paru dniach wszystko ruszyło. Tworzyłem pierwsze filmiki, udostępniałem je itp. Dobra skończę na tym. Może w inny dzień dodam jak to wszystko się dalej potoczyło.

Dla ścisłości

Mam na imię Jarek, wiek 22 lata. W sieci używam nick-u Morrdo. Ten nick mam już długi czas. Jakoś niedawno sprawdziłem w sieci czy ktoś używa tej nazwy. Okazało się, że tak. Komuś się musiał spodobać. Jak go wymyśliłem to google nigdy o czymś takim nie słyszało, a teraz? proszę bardzo.

Link do Tuby:

http://www.youtube.com/user/MrMorrdo

Po skończeniu StarCraft-a zamierzam zrobić serie filmików z Dawn of War II wraz z dodatkami. Myślałem też o League of Legends i Defense of the Ancients II.

Podoba mi się jeszcze idea streamowania, ale mój internet nie jest dobry do tego. Za mały upload:-) Chociaż przy dobrych ustawieniach jakoś się da to ogarnąć.

Ogląda się nawet fajnie Twoje filmiki więc daje suba na zachętę. Down of Wars II dobra gra, pamiętam jak spędziłem z nią długie godziny, więc bardzo fajny pomysł, a co do League Of Legends to nie wiem czy czasem już tego nie jest za dużo na tubie i rozgrywki wyglądają monotonie . I jeszcze taka mała propozycja może byś zrobił jakąś serie z jakaś nowa grą ? Jakie gry masz a my wybierzemy Twoją kolejną serie ?

Wydaje mi się, że trochę przeginasz z obróbką dźwięku lub mikrofon trochę szwankuję. Są pewnie niechciane dźwięki i echa. Popraw to a będzie dobrze.

Dzięki za odpowiedzi.

@Xaorus z dzwiękiem nie kombinuje jedynie co to szumy usuwam oraz delikatnie podgłaśniam. Dokładnie to mam problem z mikrofonem. Będę musiał sprawić sobie inny mic, ale nie teraz:)

Co do gier to mam:

Warhammer 40k Dawn of war wraz z dodatkami , Dawn of War II, Supreme Commander wraz z dodatkiem, Fear, Serie Call of Duty 4, 5, Modern Warfare 2, 3, Black Ops, Diablo 3, Sacred, Command and Conquer 3 Wojny o Tyberium wraz Kaine Wrath i C&C 4 Tyberyjski zmierzch i War of The Roses.

No i darmówki typu Planetside 2, Dota2, Lol

No to tyle:-)

Witam wszystkich

Zacznę może od tego jak to się stało, że postanowiłem tworzyć filmiki i wrzucać je na Tube. Zapewne jakaś część z was była na IEM w Katowicach 18-20 stycznia. Ze znajomymi wybraliśmy się 19 stycznia do Katowic by uczestniczyć w tym wydarzeniu. Po przyjeździe do Katowic postanowiliśmy coś zjeść i tak udaliśmy się do pizzerii. Podczas rozmowy doszliśmy do wniosku, że fajnie by było tworzyć let's play-e, rozmawiać o grach, związać się ze społecznością graczy. Po paru dniach wszystko ruszyło. Tworzyłem pierwsze filmiki, udostępniałem je itp. Dobra skończę na tym. Może w inny dzień dodam jak to wszystko się dalej potoczyło.

Dla ścisłości

Mam na imię Jarek, wiek 22 lata. W sieci używam nick-u Morrdo. Ten nick mam już długi czas. Jakoś niedawno sprawdziłem w sieci czy ktoś używa tej nazwy. Okazało się, że tak. Komuś się musiał spodobać. Jak go wymyśliłem to google nigdy o czymś takim nie słyszało, a teraz? proszę bardzo.

Link do Tuby:

http://www.youtube.com/user/MrMorrdo

Po skończeniu StarCraft-a zamierzam zrobić serie filmików z Dawn of War II wraz z dodatkami. Myślałem też o League of Legends i Defense of the Ancients II.

Podoba mi się jeszcze idea streamowania, ale mój internet nie jest dobry do tego. Za mały upload:-) Chociaż przy dobrych ustawieniach jakoś się da to ogarnąć.