Witam wszystkich
Zacznę może od tego jak to się stało, że postanowiłem tworzyć filmiki i wrzucać je na Tube. Zapewne jakaś część z was była na IEM w Katowicach 18-20 stycznia. Ze znajomymi wybraliśmy się 19 stycznia do Katowic by uczestniczyć w tym wydarzeniu. Po przyjeździe do Katowic postanowiliśmy coś zjeść i tak udaliśmy się do pizzerii. Podczas rozmowy doszliśmy do wniosku, że fajnie by było tworzyć let's play-e, rozmawiać o grach, związać się ze społecznością graczy. Po paru dniach wszystko ruszyło. Tworzyłem pierwsze filmiki, udostępniałem je itp. Dobra skończę na tym. Może w inny dzień dodam jak to wszystko się dalej potoczyło.
Dla ścisłości
Mam na imię Jarek, wiek 22 lata. W sieci używam nick-u Morrdo. Ten nick mam już długi czas. Jakoś niedawno sprawdziłem w sieci czy ktoś używa tej nazwy. Okazało się, że tak. Komuś się musiał spodobać. Jak go wymyśliłem to google nigdy o czymś takim nie słyszało, a teraz? proszę bardzo.
Link do Tuby:
http://www.youtube.com/user/MrMorrdo
Po skończeniu StarCraft-a zamierzam zrobić serie filmików z Dawn of War II wraz z dodatkami. Myślałem też o League of Legends i Defense of the Ancients II.
Podoba mi się jeszcze idea streamowania, ale mój internet nie jest dobry do tego. Za mały upload:-) Chociaż przy dobrych ustawieniach jakoś się da to ogarnąć.