Kanał youtube

jak zaczne głośniej muwić to starzy zaraz zaczną mówić nagram jeszcze jeden jak teraz nie będzie dobrze to kończę z tym

z czego byście chcieli teraz looka

KOSZMAR !!!!!!!!!!"tak bedzie moja postać wyglodała" tam na tyłach mamuśkę słychać czy coś ?Porada- mów dynamicznie- pozamykaj pokój i matkę czy co tam jeszcze jest- nie baw się w czasie looka mikrofonemTo jest po prostu słabe i robisz to naprawdę okropnie.

Chłopak dopiero zaczyna.

Tak bardzo go nie krytykuj bo się wkurzy i skończy z tym ;D

Dopiero zaczął kręcić daj mu trochę czasu a na pewno uda mu się coś fajnego skręcić, ale co do 'Mamy' i reszty minusów to masz racje.

Bądźmy dobrej myśli =]

jak zaczne głośniej muwić to starzy zaraz zaczną mówić nagram jeszcze jeden jak teraz nie będzie dobrze to kończę z tym z czego byście chcieli teraz looka

Nie kończ z tym chłopie -.- nie patrz na negatywne komentarze jak na coś złego itd.

Weź po prostu sobie do głowy co źle robisz i napraw to.

Jeszcze jedno :P za szybko chcesz to kręcić.Rób to na J A K O Ś Ć a nie na ilość ;)

Perfect World :)

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Krytyka utwardza tyłek :P Wiem z własnego doświadczenia. Ale dobra Zerdrich zrób Looka z czegoś co naprawdę jest łatwą grą i nie będziesz miał kłopotów z opanowaniem jej aspektów.

Tym razem zgodzę się z tobą 'Xaorus'

Zrób z czegoś łatwego :) i tym razem postaraj się naprawdę :D

tylko jest problem przy mojej siostrze to każdy filmik może być zjebany ale dobra jeszcze jeden filmik nagram to polecicie mi jakąś łatwą grę pogram w nią trochę i nagram filmik

łatwa gra? hmmm... Conquer online ^.^

To jak masz kłopoty z siostrą i mamą to ja nie wiem dlaczego się za to wziąłeś :P ale próbuj próbuj w końcu ci się uda.

no tak nagrałem first looka z gry maestia i jak teraz nie będzie dobrze to kończę z tym

Powiem tak. Jest lepiej ale nie doskonale. Kwestia wprawy i praktyki. Postaraj się mówić bardziej dobranymi słowami a unikaj prostych słów z podwórka. Mów też więcej. Musisz wypełnić każdą dostępną chwilę. Są jedynie 2 rzeczy, które są słabe. Właśnie mała dynamiczność i dużo przerw co da się wypracować oraz to że rozdzielasz filmiki na party. To ostatnie zniechęca widzów, którzy nie zechcą raczej szukać po kolei partów a wolą pełny materiał.

właśnie mam problem z tymi partami nagrywam cały czas programem fraps i jak kończę nagrywać nie klikam przyciska kończącego podczas nagrywania i jak kończe to podzieliło mi film na 4 części możecie mi w tej kwestii pomóc

Xaorusowi też na początku nie wychodziło, a teraz udaje "profesjonalistę" :lol: ,nie martw się dojdziesz do wprawy, tylko jak byś mógł to weź troszkę głośniej mów ,albo nagrywaj wtedy gdy nikogo w domu niema

PS. Xaorus już skończyłeś robić first look,zrobiłeś przerwę czy nagrywasz kolejny???

Party z frapsa sklejaj w Movie maker. Chyba wiesz o co chodzi.

Co do mojej działalności. Powiem tak. Chęci mam duże, ale :

- ostatnio miałem sporo nauki

- sprawy sercowe mi się nie układają

- ostatnio nagrywając priusa nagrałem 3 minuty filmu w 2 dni

- rozwaliłem kolano na rowerze

- przez tydzień miałem coś nie tak z gardłem

Wniosek jest prosty. Nie miałem czasu albo zdrowia i motywacji. Postaram się nagrać w końcu Priusa i może hmm Cabala bo jeden z widzów prosił lub też Knight Online.

Szczerze nie mam co już pisać :] chłopaki powyżej napisali ci dobrze i tego się trzymaj :]

I serio żeby coś dobrego nakręcić trzeba mieć w tym wprawę :)

Życzę ci powodzenia.

dziena :)

KOSZMAR !!!!!!!!!!"tak bedzie moja postać wyglodała" tam na tyłach mamuśkę słychać czy coś ?Porada- mów dynamicznie- pozamykaj pokój i matkę czy co tam jeszcze jest- nie baw się w czasie looka mikrofonemTo jest po prostu słabe i robisz to naprawdę okropnie.

Plix nie rob wiecej takich filmików. (jak już na prawde musisz to rób to dla Siebie.)

Nie wiem czy to wada wymowy, czy po prostu jakies nie douczenie...

,,se,oj za duzo grup wziolem..oM. PRZEPRASZAM ZE MAM ZMNIEJSZONY WODOK.." Kogo to obchodzi! Przestań przepraszać.

Nie wiesz o czym mówisz w filmiku.. Metin 2 dajmy na przykład. Oglądni go jeszcze raz i powiedz co jest źle.

wiem że ten filmik źle mi wyszedł i co może jeszcze przyjedziesz domie i mie spieresz za to że filmik źle mi wyszedł a moja mowa jest taka ponieważ pochodzę z śląska jakby ktoś nie patrzał na profil więc takie zachowanie skłoniło mie do zawieszenia działalności w you tube

proszę moderatora o zamkniecie tego tematu ja najszybciej

i chlopaka zniecheciliscie

Nie wolno go demotywować. On jest dobry tylko trzeba pracy. Nie cytować mnie bo sam PRO super nie jestem ale po prostu mam odrobinkę tego czegoś. On też to ma tylko musi tą moc uwolnić.

Zerdrich zaraz do netu trafi mój First Look z Prius Online. Obejrzyj go. Ja też ratuję się gadanym i efektami różnego rodzaju typu ładne wejście do filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=z9jNyQ_f9rk

dobra pod długimi namysłami postanowiłem zrobić jeszcze 1 ostatni gameplay ale teraz nagram filmik z singla o nazwie fable 3