Kanał youtube

witam wszystkich mam zamiar tworzyć filmiki z grami mmorpg i mam dla was pytanie pierwszy filmik o jakiej grze byście chcieli gra musi być darmowa

czekam na odpowiedzi !!!

witam wszystkich mam zamiar tworzyć filmiki z grami mmorpg i mam dla was pytanie pierwszy filmik o jakiej grze byście chcieli gra musi być darmowa czekam na odpowiedzi !!!

Widzę moda teraz na robienie filmików.

Metin2 albo Tibia. Ciekaw jestem jak Ci to wyjdzie.

spoko pierwsze zrobię z metina2 jak zrobię to dam linka do filmiku i ocenicie moje wypociny jak moja pani mówi hehehe

Ja cie znam z minecrafta ;P.

Zrób z APB

no tak grałem w minecrafta ale coś sie popieprzyło i grać nie umiem a jak co to na pierwszy ogień dam mietina 2 a 2 będzie 9dragons który nagram z kolegą to 3 nagram APB ok

Nagraj filmik z Runes of Magic.

dobra trochę za dużo tych propozycji zobaczymy jak wyjdzie filmik z metka jak będzie fajnie to zaraz jutro nagram coś

Dużo propozycji?

To ja nie wiem w jakich ilościach chcesz dodawać filmiki żebyś miał oglądalność.

1 filmik na tydzień xDD zawsze coś :P

Te propozycje co ci panowie napisali to w jeden dzień ci wszystko zrobię w Pełnym HD.

A na dobry początek zrób może z Minecraft ale coś naprawdę ciekawego tylko proszę nie z M E T I N A ! ;D

chłopie no za puźno ale ja nie mogę ściągać tak dużo naraz bo komp muj nie wytrzymie

zrobiłem gameplay z metka ale nie jest aż tak dobry jak twoje miriadel

Następny gameplay zrobię jutro i będzie to z gry bodajże tego minecarft albo allods online

Dawaj link

już przesyła

może być słaby są małe powtórzenia ściny i inne niedociągnięcia więc proszę o zrozumienie o tym więcej nie umiałem powiedzieć

Jesteśmy tolerancyjni :lol:

23 minuty i będzie jak prześle to dam link

przepraszam za podwójny post tu macie linka http://www.youtube.com/user/pio72trek?feature=mhee

mod_ico.png
Na przyszłość używaj opcji edytuj! - crracked

szczerze?

przygotuj się do recenzji gry, bo na razie Ci to nie wychodzi...np. kogo obchodzi jaką masz kartę graficzną ? ciągle za coś przepraszasz. Kończysz w jakimś dziwnym momencie...jestem na nie, bynajmniej na razie...

jutro wstawię filmik z allods może bedzię lepiej

Rozpisz sobie materiały o grze na kartce i wspomagaj się nią :)

będę tak robił to dzisiaj oczekujcie first looka z gry allods online

Ty nie patrz na mnie jakie ja robię Gameplay :P

Moje filmiki też nie są świetne muszę sporo popracować nad dalszym kręceniem jak na razie spalił mi się dysk 1TB i czekam jak mi nowy przyślą ;D

Dopiero zaczynasz oczywiście więc jak na razie dobrze ci idzie :]

Szczerze to ja nie cały rok kręcę Gameplay.

przeprazam za opóźnienia z first lookiem z allodsa już przesyłam i nagrałem go trochę inaczej niż metina więc zapraszam do ogladania

KOSZMAR !!!!!!!!!!

"tak bedzie moja postać wyglodała"

tam na tyłach mamuśkę słychać czy coś ?

Porada

- mów dynamicznie

- pozamykaj pokój i matkę czy co tam jeszcze jest

- nie baw się w czasie looka mikrofonem

To jest po prostu słabe i robisz to naprawdę okropnie.