witam wszystkich mam zamiar tworzyć filmiki z grami mmorpg i mam dla was pytanie pierwszy filmik o jakiej grze byście chcieli gra musi być darmowa
czekam na odpowiedzi !!!
witam wszystkich mam zamiar tworzyć filmiki z grami mmorpg i mam dla was pytanie pierwszy filmik o jakiej grze byście chcieli gra musi być darmowa
czekam na odpowiedzi !!!
witam wszystkich mam zamiar tworzyć filmiki z grami mmorpg i mam dla was pytanie pierwszy filmik o jakiej grze byście chcieli gra musi być darmowa czekam na odpowiedzi !!!
Widzę moda teraz na robienie filmików.
Metin2 albo Tibia. Ciekaw jestem jak Ci to wyjdzie.
spoko pierwsze zrobię z metina2 jak zrobię to dam linka do filmiku i ocenicie moje wypociny jak moja pani mówi hehehe
Ja cie znam z minecrafta ;P.
Zrób z APB
no tak grałem w minecrafta ale coś sie popieprzyło i grać nie umiem a jak co to na pierwszy ogień dam mietina 2 a 2 będzie 9dragons który nagram z kolegą to 3 nagram APB ok
Nagraj filmik z Runes of Magic.
dobra trochę za dużo tych propozycji zobaczymy jak wyjdzie filmik z metka jak będzie fajnie to zaraz jutro nagram coś
Dużo propozycji?
To ja nie wiem w jakich ilościach chcesz dodawać filmiki żebyś miał oglądalność.
1 filmik na tydzień xDD zawsze coś
Te propozycje co ci panowie napisali to w jeden dzień ci wszystko zrobię w Pełnym HD.
A na dobry początek zrób może z Minecraft ale coś naprawdę ciekawego tylko proszę nie z M E T I N A ! ;D
chłopie no za puźno ale ja nie mogę ściągać tak dużo naraz bo komp muj nie wytrzymie
zrobiłem gameplay z metka ale nie jest aż tak dobry jak twoje miriadel
Następny gameplay zrobię jutro i będzie to z gry bodajże tego minecarft albo allods online
Dawaj link
już przesyła
może być słaby są małe powtórzenia ściny i inne niedociągnięcia więc proszę o zrozumienie o tym więcej nie umiałem powiedzieć
Jesteśmy tolerancyjni
23 minuty i będzie jak prześle to dam link
przepraszam za podwójny post tu macie linka http://www.youtube.com/user/pio72trek?feature=mhee
szczerze?
przygotuj się do recenzji gry, bo na razie Ci to nie wychodzi...np. kogo obchodzi jaką masz kartę graficzną ? ciągle za coś przepraszasz. Kończysz w jakimś dziwnym momencie...jestem na nie, bynajmniej na razie...
jutro wstawię filmik z allods może bedzię lepiej
Rozpisz sobie materiały o grze na kartce i wspomagaj się nią
będę tak robił to dzisiaj oczekujcie first looka z gry allods online
Ty nie patrz na mnie jakie ja robię Gameplay
Moje filmiki też nie są świetne muszę sporo popracować nad dalszym kręceniem jak na razie spalił mi się dysk 1TB i czekam jak mi nowy przyślą ;D
Dopiero zaczynasz oczywiście więc jak na razie dobrze ci idzie :]
Szczerze to ja nie cały rok kręcę Gameplay.
przeprazam za opóźnienia z first lookiem z allodsa już przesyłam i nagrałem go trochę inaczej niż metina więc zapraszam do ogladania
KOSZMAR !!!!!!!!!!
"tak bedzie moja postać wyglodała"
tam na tyłach mamuśkę słychać czy coś ?
Porada
- mów dynamicznie
- pozamykaj pokój i matkę czy co tam jeszcze jest
- nie baw się w czasie looka mikrofonem
To jest po prostu słabe i robisz to naprawdę okropnie.