Kanał YouTube

Siema! Dawno, dawno temu... nawet nie pamiętam kiedy, ale dawno... temu... gdy wstawałem sobie z łóżka rano... pewnie w weekend przewróciłem się uderzyłem się podłogą w głowę... czy głową w podłogę Xd... tak czy siak uderzyłem się i wpadła mi do głowy myśl, aby zacząć nagrywać filmiki i wrzucać je na YouTube. Ponieważ dużo czasu gram w MineCraft'a na początek zacząłem kręcić sobie serię fabularną. Miało być sztywno i drętwo XD... ale staram się rozbudować wątek fabularny. To są moje pierwsze filmiki, ale staram się, aby każdy kolejny był lepszy od poprzedniego. Cały czas też staram się ulepszyć jakoś intro... cały czas nad nim pracuje, aby było coraz lepsze :) No i to chyba wszystko jeżeli chodzi o mój kanał YouTube... link: http://www.youtube.com/user/Ibrazair ... bo nie każdy na GPS XD

Dodatkowo chciałbym zaprosić na serwer dedykowany MineCraft (można się logować bez konta premium i nie ma WH). Jest to Survival... bo żem potwory widział XD.

Slotów jest na razie 10 - wiem mało xd.

Jak ktoś jest chętny IP: 94.231.3.43:18220

Aha i jeszcze jedno... ten serwer, dopiero co się rozwija... jak papier toaletowy.. więc trzeba dać mu trochę czasu aby się rozwinął do końca ;)

No i to wszystko XP