Kanał YouTube

Witam was! Chciałbym przedstawić wam mój kanał YouTube! Na kanale pojawiają się i będą się pojawiać serie z wielu gier: Nowych starych, dobrych, słabych a także inne materiały jak aLog'i czy vLog'i. Obecnie kończę już nagrywać serię z GTA Vice City i niedługo zabieram się do następnej części serii GTA. Na moim kanale znajdziecie jeszcze serie z: Assassin's Creed, Trine 2 i już niedługo COOP'a z Borderlands, Left4Dead i Dead Island oraz serię z Prey i GTA San Andreas. Zapraszam jeszcze raz bardzo serdecznie, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś na tym forum kto z chęcią zajrzy i być może zasubskrybuje :)

Pozdrawiam!

http://www.youtube.com/user/Duster96V

Nie jest źle. Masz do tego smykałke, rób to co lubisz to może kiedyś ci sie poszczęści :)

Przyjemnie się na GTA patrzy. ; )

Durendal, przyjemnie się patrzy zgadzam się z tobą w 100% :) Sam osobiście uwielbiam oglądać serie z GTA nawet tych mniej znanych YT'berów. Zapraszam do subskrybcji jeżeli się podoba :)

Zapraszam na 23 materiał z GTA Vice City :) Powoli zbliżam się do końca

Zapraszam i pozdrawiam :)

Zapraszam na zakończenie serii z GTA Vice City! Już w czwartek! Długi JEBACZ godzinny!

Nowe serie: Magicka, Dungeon Defenders oraz CO-OP Left4Dead 2 już w drodzę! Zapraszam serdecznie!

Kontynuacja serii z Assassin's Creed oraz kontynuacja serii z GTA San Andreas. Niedługo seria z gier Indie!

AwesomeNauts, znacie tą grę? NIE? Zapraszam na mój kanał! :)

Refresh! 3 materiały z Heroes IV a jutro.... Assassin's Creed!

Podpowiadam żebyś mógł zrobić sobie własne Intro do filmików takie coś działa na Youtuberów...

No, bardzo mi się podoba twój komentarz, dobrze się cie ogląda. Tło dobre, tylko brakuje intra.

Inspirujesz się Tivoltem?

Zapraszam na 1 materiał z Terraria :)

Zapraszam i pozdrawiam :)

Jeżeli tylko będzie ktoś kto wykona mi intro to na pewno będę je miał. Niestety nie znam nikogo kto mógłby fajne intro wykonać.

Inspiruję się Wonziem, ale Tivolt'a oglądam :) Moi 2 ulubieni YT'berzy

- życzenia świąteczne i jedna informacja. Zapraszam też na inne filmiki z terrari i Fallout'a New Vegas! :)

Nowy materiał z terrari, zapraszam serdecznie!

Nowy materiał z terrari, zapraszam serdecznie!

SPECIAL NA 100 widzów! Bardzo was zapraszam na ten materiał, ponieważ jest dla mnie niezwykle sentymentalny! Bardzo serdecznie zapraszam i pierwszy raz proszę o łapki i komentarze!

Nowy odcinek Fallout'a New Vegas! Zapraszam serdecznie! Chyba jak na razie najciekawszy materiał z tej gry.

Kolejny materiał z Terrari! Zapraszam serdecznie!