Witam.
Chciałbym zrobić kanał na Youtube i wrzucać tam filmiki i mam taki problem da się jakoś ustawić tylko pseudonim bez imienia i nazwiska ?
Witam.
Chciałbym zrobić kanał na Youtube i wrzucać tam filmiki i mam taki problem da się jakoś ustawić tylko pseudonim bez imienia i nazwiska ?
Hm... Spróbuj w ustawieniach (jak klikniesz na zdjęcie na stronie YouTube to ta zębatka) i tam pod swoim imieniem i nazwiskiem powinieneś mieć Zaawansowane. Gdy klikniesz to zobacz czy masz opcję niestandardowego URL. Czy to zmienia nick, nie wiem, ale wiem, że zmienia adres do kanału więc może... A jak nie to, to może dodaj nowe konto. tak samo jak klikasz na swoje zdjęcie to na dole masz Dodaj Nowe konto. Daj znać czy się udało.
Chciałem zrobić to samo niestety nie udało się Wawrzyn ;/
Sprawa z Google+ jest głupia. Póki co zauważyłem, że większość osób na jednym koncie otwiera drugi kanał z nazwą jaka mu pasuje.
Nie da się ustawić pseudonimu jako nazwy oryginalnego kanału, ten niestety musi pozostać z imieniem i nazwiskiem. Żeby zrobić z nicku nazwę należy utworzyć nowy (sub)kanał. Konto - Ustawienia - Pokaż wszystkie moje kanały lub utwórz nowy kanał - Utwórz nowy kanał. Dopiero na nim da się ustawić nick jako nazwę.
Zmień imie i nazwisko na google+. Jakiś czas temu tak robiłem i to skutkowało.
Jedynym sposobem jest zmiana imienia i nazwiska na owy nick.. Po prostu nie podawaj nazwiska a w polu imie podaj interesujący Cię nick.
Widać że nawet nie próbowałeś tego zrobić po prostu nie da się.
Trzeba podać zarówno imię jak i nazwisko..
Witam.