Kanał youtube

Witam.

Chciałbym zrobić kanał na Youtube i wrzucać tam filmiki i mam taki problem da się jakoś ustawić tylko pseudonim bez imienia i nazwiska ?

Hm... Spróbuj w ustawieniach (jak klikniesz na zdjęcie na stronie YouTube to ta zębatka) i tam pod swoim imieniem i nazwiskiem powinieneś mieć Zaawansowane. Gdy klikniesz to zobacz czy masz opcję niestandardowego URL. Czy to zmienia nick, nie wiem, ale wiem, że zmienia adres do kanału więc może... A jak nie to, to może dodaj nowe konto. tak samo jak klikasz na swoje zdjęcie to na dole masz Dodaj Nowe konto. Daj znać czy się udało. :)

Chciałem zrobić to samo niestety nie udało się Wawrzyn ;/

Sprawa z Google+ jest głupia. Póki co zauważyłem, że większość osób na jednym koncie otwiera drugi kanał z nazwą jaka mu pasuje.

Nie da się ustawić pseudonimu jako nazwy oryginalnego kanału, ten niestety musi pozostać z imieniem i nazwiskiem. Żeby zrobić z nicku nazwę należy utworzyć nowy (sub)kanał. Konto - Ustawienia - Pokaż wszystkie moje kanały lub utwórz nowy kanał - Utwórz nowy kanał. Dopiero na nim da się ustawić nick jako nazwę.

Zmień imie i nazwisko na google+. Jakiś czas temu tak robiłem i to skutkowało.

Jedynym sposobem jest zmiana imienia i nazwiska na owy nick.. Po prostu nie podawaj nazwiska a w polu imie podaj interesujący Cię nick.

Widać że nawet nie próbowałeś tego zrobić po prostu nie da się.

Trzeba podać zarówno imię jak i nazwisko..

Witam.

Chciałbym zrobić kanał na Youtube i wrzucać tam filmiki i mam taki problem da się jakoś ustawić tylko pseudonim bez imienia i nazwiska ?