Kanał YT. Recenzje gier, Gameplaye i wiele więcej!

Witam!

Chciałbym zaprosić Was na mój kanał na serwisie YouTube. Aktualnie na kanale są dwa filmy, ale kolejne są już gotowe na publikacje. Nie chcę wszystkiego nagle wrzucić, żeby zawalić sobie kanał, tylko wolę powolutku ustawić publikację na datę.

(Kolejny film 09.01.2016 o godzinie 16:00)

Czym, może wyróżniać się mój kanał od innych?

- Uważam, że mam trochę dziwny komentarz (można go posłuchać w gameplay'u jak i recenzji "Devilian", ale to tylko moja opinia)

- Główną tematyką kanału jest MMORPG!

.... nie no mam super argumenty :unsure:

Link do kanału: https://www.youtube.com/c/bananowyyy

Edit.1

Drugiego filmu, możecie jeszcze nie widzieć, ale youtube lubi długo przetwarzać.

Na przyszlosc, jezeli zabierasz sie za robienie filmu, to co Ci szkodzi napiac sobie tekst na kartce, a jak nie caly tekst, to chociaz kilka glownych punktow swojej wypowiedzi na ktorych chcesz sie skupic? Material w takiej formie nadaje sie do pieca, nie chodzi mi o Twoj(Ty tak twierdzisz) "dziwny" glos, ale nie da sie sluchac jak ciagle gubisz watek i skladasz zdania pol minuty, po czym i tak sa one potwornie chaotyczne. Napisz sobie, wyluzuj, przeczytaj kilka razy i nagraj plynny, przyjemny i merytorycznie atrakcyjny filmik, nie musisz trzaskac 10minutowcow, taki zabieg to nie grzech, nawet Wojewodzki ciska ripostami z kartki.

Chcesz lajki albo suby, to wloz w to chociaz odrobine wysilku.

Powodzenia, z kazdym filmikiem powinno byc latwiej...

... albo wez sie za streamy, tam i tak wszyscy belkocza,a sluchanie tego sprawia bol.

straszna maniera gadania, reszta jw.

Witam!

Chciałbym zaprosić Was na mój kanał na serwisie YouTube. Aktualnie na kanale są dwa filmy, ale kolejne są już gotowe na publikacje. Nie chcę wszystkiego nagle wrzucić, żeby zawalić sobie kanał, tylko wolę powolutku ustawić publikację na datę.

(Kolejny film 09.01.2016 o godzinie 16:00)

Czym, może wyróżniać się mój kanał od innych?

- Uważam, że mam trochę dziwny komentarz (można go posłuchać w gameplay'u jak i recenzji "Devilian", ale to tylko moja opinia)

- Główną tematyką kanału jest MMORPG!

.... nie no mam super argumenty :unsure:

Link do kanału: https://www.youtube.com/c/bananowyyy

Edit.1

Drugiego filmu, możecie jeszcze nie widzieć, ale youtube lubi długo przetwarzać.