Kanał yt

Cze , wznowiłem działalność gameplayów , razem z partnerem (nie kojarzcie sobie) , jak narazie mały klip z lola w planach mamy całkiem sporo gier czyt: MW3 , BF BC2 , COD 4(MW1) , więcej klipów z Lola , Diablo III , Skyrim , Portal 2 , jakieś mmorpg'i ewentualnie , Syndicate , Wiedźmin Enchanted Edition , Crysis 2 , Civ 5 ,Mass effect 3 , AC Revalations i wiele innych ^^

Odsyłam tu : https://www.youtube.com/user/BertAndPazios

Proszę o ewentualne rady , co robimy źle , co dodać , co byście chcieli zobaczyć i czy ogólnie fajnie nam to idzie ^^

A i jeszcze jak ktoś jest zdolny mógłby zrobić nam intro :)

Zły dział, przenoszę.

No cóż, ogólnie, to tak średnio, nie chcę mi się teraz rozpisywać, więc podam to w klasycznej tabelce + i - .

Tak więc:

+ da się słuchać, w odróżnienu od reszty osób które tu coś wstawiały,

+ nie ma dużych lagów, więc można oglądać.

I tu na plusach można skończyć, czyli jest średnio, bo macie dobrą podstawę, ale przydało by się coś, co odróżniło by was od miliona innych osób robiących podobne filmiki, anyway pora na minusy:

- krótkie, strasznie krótkie jak na gameplay z LoLa,

- mało ciekawe,

- nie odróżniające się od reszty,

Jak już wspominałem, jest w porządku, ale jeżeli chcecie mieć widzów, musicie zrobić coś oryginalniejszego.

Osobiście lubie filmiki typu TOP5, z komentarzem, są krótkie, ciekawe, i zachęcające.

Mam nadzieję, że moja opinia pomoże wam w osiągnięciu celu ;).

Nie piszczycie jak małe dzieci z podstawówki, to dobrze. (Ostatnio sporo gameplayów/let's playów z piszczącymi dzieciakami, co jest fuuj i bee).

Jak Koyiro wyżej wspomniał, brakuje wam polotu, oryginalności. Komentarze podczas filmiku nie były interesujące.

Co do samego filmiku... gdzie początek i gdzie koniec? Wycięte scenki z marnym dialogiem... inaczej tego nazwać nie mogę.

Ale próbujcie, nie poddawajcie się. Zmiecie te kilka rzeczy, i wstawcie coś nowego, chętnie obejrzę i ocenie raz jeszcze.

Cze , wznowiłem działalność gameplayów , razem z partnerem (nie kojarzcie sobie) , jak narazie mały klip z lola w planach mamy całkiem sporo gier czyt: MW3 , BF BC2 , COD 4(MW1) , więcej klipów z Lola , Diablo III , Skyrim , Portal 2 , jakieś mmorpg'i ewentualnie , Syndicate , Wiedźmin Enchanted Edition , Crysis 2 , Civ 5 ,Mass effect 3 , AC Revalations i wiele innych ^^

Odsyłam tu : https://www.youtube.com/user/BertAndPazios

Proszę o ewentualne rady , co robimy źle , co dodać , co byście chcieli zobaczyć i czy ogólnie fajnie nam to idzie ^^

A i jeszcze jak ktoś jest zdolny mógłby zrobić nam intro :)