Karachan.org

Witam.

Oglądałem dzisiaj jakieś tam filmiki na yt i ktoś tam wkleił link do tej strony. Z ciekawości tam wszedłem i coś tam wyskoczyło, że mój adres IP został przekazany służbom w celu dalszego postępowania. Czy powinienem się bać?

Policja już jedzie.

Witam.Oglądałem dzisiaj jakieś tam filmiki na yt i ktoś tam wkleił link do tej strony. Z ciekawości tam wszedłem i coś tam wyskoczyło, że mój adres IP został przekazany służbom w celu dalszego postępowania. Czy powinienem się bać?

Tak, dokładnie za godzine i 39 minut czyli o 14 wpadnie do Ciebie z wizytą FBI razem z helikopterem żeby Ciebie przetransportować do więźienia w Wielkiej Brytani.

A tak na serio?

Tam było, że udostępniają jakieś tam treści i w sumie nie wiedziałem o co chodzi, ale dziękuję za pomoc. Jesteście niezastąpieni.:)

A tak na serio?Tam było, że udostępniają jakieś tam treści i w sumie nie wiedziałem o co chodzi, ale dziękuję za pomoc. Jesteście niezastąpieni.

Przekonasz się o 14:00.

A tak na serio?

Szykuj odbyt.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Ta strona to taki polski 4chan, ktory ma bardzo ciekawy filtr pozwalajacy na selekcje ludzi ktorzy tam wejda :)

http://jakwejscnakarachan.strefa.pl/

tu masz instrukcje jak wejsc,

@sandworm piszesz tak bo masz już jakieś doświadczenie widzę w tych sprawach ;)

Co do sprawy, małe prawdopodobieństwo że możesz mieć jakiekolwiek problemy.

@sandworm piszesz tak bo masz już jakieś doświadczenie widzę w tych sprawach Co do sprawy, małe prawdopodobieństwo że możesz mieć jakiekolwiek problemy.

Ja tylko odpisuję swoje doświadczenie po wejściu na karachan.org.

Mam nadzieje, że łączyłeś się przez jakieś zagraniczne bramy, w innym wypadku nie sprawisz zbytnych trudności by Cię namierzyli.

Witam.

Oglądałem dzisiaj jakieś tam filmiki na yt i ktoś tam wkleił link do tej strony. Z ciekawości tam wszedłem i coś tam wyskoczyło, że mój adres IP został przekazany służbom w celu dalszego postępowania. Czy powinienem się bać?