W moje ręce trafił kod umożliwiający darmowe odebranie karnetu na imprezę EsportNOW 2016, która odbędzie się we Wrocławiu już 28 i 29 maja. Mi jest trochę nie po drodze i na pewno na tej imprezie nie zagoszczę, ale może ktoś się planuje wybrać lub jest po prostu z okolic i bilet, a właściwie karnet wykorzysta. U mnie by się tylko zmarnował.
Jeżeli ktoś ma ochotę, to niech napisze po prostu niżej posta, że ma ochotę się na tę imprezę wybrać. Nie sądzę, aby było zbyt wielu zainteresowanych, ale jeżeli będzie więcej niż jeden, to spośród wszystkich wybiorę dokładnie jednego użytkownika, do którego powędruje kod.
Co do samych szczegółów, to uzyskany kod należy po prostu wpisać na tej stronie - http://esportnow2016.evenea.pl/, co poskutkuje otrzymaniem karnetu umożliwiającego wstęp podczas obu zaplanowanych dni imprezy. Według wspomnianej strony to równowartość 40 zł, więc jeżeli ktoś rzeczywiście jest z okolic i ma wolny weekend za tydzień, to pewnie warto spróbować. Kod podeślę do chętnego w nadchodzący piątek lub sobotę.
#EDIT: Poprawka, mam dwa takie karnety do rozdania.