Pisze do was z takim pytaniem czy ktos znalaz jakos informacje kiedy w Vindictusie wyjdzie postac Karok'a?? Bo szukalem po forum na roznych stronach i nic nie jest wspomniane na jego temat oczywiscie na EU.
Karok--kiedy wyjdzie?
Więc pewnie żadnej takiej informacji nie ma? Evie też nie reklamowali aż po dzień w którym ją wydali, więc dowiemy się pewnie dopiero jak będzie gotowy, choć rzekomo europejski Nexon ma zamiar nadgonić jak najszybciej amerykańskiego.
Na USA wyszedł przed Bożym Narodzeniem, więc pewnie w okolicach listopad-grudzień na EU.
@UP:
Hmmm, zawsze wydawało mi się, że Kalok wyszedł coś na czerwiec. Wtedy zrobili ten Update, co dużo ludzi nie mogło przebić się przez zaporę IP. Ale chyba masz racje.
Dzieki za info do tego czasu pogram sobie Lann a potem zobaczymy
Na USA wyszedł przed Bożym Narodzeniem, więc pewnie w okolicach listopad-grudzień na EU.
Nie, bo za tydzień, ja mam info a Wy nie
Skad wiesz ze za tydzien??
Trolls gonna troll...
Skad wiesz ze za tydzien??
Forum widzii all;p
To dzieki wielkie za info juz nie moge sie doczekac.Jestem podjarany jak szczerbaty do sucharow
Możliwe, że Karok wyjdzie tydzień po Evie... wiem natomiast, że Kai ( piątka postać... ten zajefajny łucznik ), ma ukazać się w koreańskim czy innym wschodnim Vindictusie w zimę... tą zimę lub początek 2012 roku. Wiem też, że ta postać jest już gotowa... a Nexon po prostu ociąga się... Gdyby EU Nexon wprowadził Karoka jeszcze chociażby w tym miesiącu to po nim była by wielka pustka... masa eventów... itp itd... Według mnie bardziej prawdopodobne jest, że Karok zostanie wydany między premierą Evie w EU, a premierą Kaia w koreańskim Vindictusie. Jeżeli tak się stanie... to na początku 2012 roku amerykański Vindictus i Europejski Vindictus będą mieć tą samą aktualizację, a to oznacza, że wtedy EU Vindictus dogoni amerykańskiego... Wtedy słowa Nexona by się sprawdziły z tym gonieniem XD Jeżeli mam rację, wystarczy poznać datę premiery Kaia... porównać ją z datą premiery w EU Evie... a gdzieś po środku tych dwóch dat można spodziewać się nadejścia Karoka w EU wersji Vindictusa.
Możliwe, że Karok wyjdzie tydzień po Evie... wiem natomiast, że Kai ( piątka postać... ten zajefajny łucznik ), ma ukazać się w koreańskim czy innym wschodnim Vindictusie w zimę... tą zimę lub początek 2012 roku. Wiem też, że ta postać jest już gotowa... a Nexon po prostu ociąga się... Gdyby EU Nexon wprowadził Karoka jeszcze chociażby w tym miesiącu to po nim była by wielka pustka... masa eventów... itp itd... Według mnie bardziej prawdopodobne jest, że Karok zostanie wydany między premierą Evie w EU, a premierą Kaia w koreańskim Vindictusie. Jeżeli tak się stanie... to na początku 2012 roku amerykański Vindictus i Europejski Vindictus będą mieć tą samą aktualizację, a to oznacza, że wtedy EU Vindictus dogoni amerykańskiego... Wtedy słowa Nexona by się sprawdziły z tym gonieniem XD Jeżeli mam rację, wystarczy poznać datę premiery Kaia... porównać ją z datą premiery w EU Evie... a gdzieś po środku tych dwóch dat można spodziewać się nadejścia Karoka w EU wersji Vindictusa.
I się obudziłeś.
Nie no żartuję. Nigdy nic nie wiadomo w przypadku nexona. Pożyjemy zobaczymy.
Jak widać po dzisiejszym update w vindictusie dodali Avatra Shop zamiast Karoka. Ktoś wyżej napisał że wejdzie w tym tygodniu a nic takiego nie zapowiadają ktoś ma pewniejsze wiadomości to tej postaci??
Chodziły plotki, że ma wyjść właśnie dzisiaj lub 19 października. W sumie w to nie wierzę żeby wyszedł za tydzień, co tydzień apdejta raczej by im się nie chciało robić . Nic, może w następnym miesiącu wyjdzie, szczerze na to liczę - Evie jakoś średnio mi przypadła do gustu, Lann i Fiona w sumie też.
Ja jak na razie gram Lann 30 lvl ale Karok to postać którą zawsze gram w inne mmo duże mięśniaki jak w L2 orki i zazwyczaj tyrant.
Ja też moge się pochwalić Lann-em lvl 26 i czekam na Karoka, nie ma to jak destrukcja
Jak dla mnie Karok nie zapowiada się zbyt ciekawie. Ciekawie zapowiada się Kai. Ciekawi mnie jak zostanie rozwiązany problem z walką łucznikiem w grze
non-target (Vindictusa można zaliczyć do tego typu gier). Pewnie zrobią tak samo jak w przypadku Evie, która swoją drogą jest moim zdaniem o wiele silniejsza od poprzednich postaci. Idąc tym tropem Karok będący zapewne czymś w stylu wojownika też nie będzie powalał swoją siłą. Za to Kai jest dla mnie wielką niewiadomą.
Ciekawi mnie jak zostanie rozwiązany problem z walką łucznikiem w grze non-target (Vindictusa można zaliczyć do tego typu gier).
Zawiodłem się na tym systemie "non-target". "Non-target" to "non-target", a nie sam namierza, a ja tylko klikam myszką. Lipa. I z Karokiem tez tak pewnie będzie.
@UP:
Zmień sobie w ustawieniach "Autocelowanie" na 'X' i po problemie. Ja osobiście preferuje grę na Padzie od XBoxa. Naprawdę Polecam.
@Topic:
Mam nadzieję, że plotki Xirion'a się sprawdzą i Kalok wyjdzie 19. Mam na niego chrapkę
@UP:Zmień sobie w ustawieniach "Autocelowanie" na 'X' i po problemie. Ja osobiście preferuje grę na Padzie od XBoxa. Naprawdę Polecam.
No tak, ale mi chodzi też o celownik. I tak będzie samo nakierowywało na moba tak jak jest to z Evie i jej normalnym ataku.