Karolina Czarnecka - Hera koka hasz LSD

Co myślicie o tym kawałku? Podoba Wam się? Niesie jakieś przesłanie czy Waszym zdaniem jest to kompletny kicz który jest stworzony tylko dla kasy?

Osobiście mi kawałek się podoba, jest chwytliwy, melodia dobra. Zawsze można włączyć sobie w tle gdy coś się robi :).
A jakie jest Wasze zdanie? W końcu to nowy hit polskiego internetu!

Ten jej "taniec" jest przerażający ^^

piosenka głupia a ludzie coraz głupsi ^^

Może i piosenka wpada w ucho, ale jest masakrycznie głupia. xd

To jest przegląd piosenek aktorskich oni idą tam żeby się wygłupiać i jaja sobie robić i oto w tym chodziło

a tu wrzawa zaraz w internetach bo jakiś gimbus na fb pomyślał że to tak na serio i się rozniosło :).

Ale co do piosenki melodyjna Hera Koka Hasz LSD :)

Tak jak kolega wyżej powiedział. Ta pani jest aktorką i do tego całkiem niezła, nie bierzcie tego na serio.

Zły dział - przenoszę, hehs :D

Zabawne jest to, że ona jest popularniejsza niż zwycięzca tego całego PPA w ogóle czy ktokolwiek, kiedykolwiek słyszał o PPA? Z kolei sama piosenka wpada w ucho, dlatego że dziewczyna ma fajny głos i bit też jest niezły. Ośmiele się stwierdzić, że większość utworów w jej wykonaniu byłaby miła dla ucha :)

Taki kabaretowy majstersztyk!

Karolina uwodzi swoim seksapilem, glosem i ruchami.

Nie wiem czemu skojarzyla mi sie z Romą Gąsiorowska.

Tymsamym wspolczuje mlodszej audiencji ktorzy okreslaja piosenke mianem "glupiej" nie dostrzegajac artyzmu tej piosenki.

Co do samej Karoliny Czarneckiej skutecznie mnie uwiodla ^^

Gimby myślą, że to namawia do ćpania, ale to jest anty. Chyba dobrze to ukazuje "Też chcę złoty strzał" i to "ał" które mówi po tym,

Polecam Wam poszukac za innymi jej kawałkami. Cos czuje,ze mamy nowa pozytywna gwiazde PL internetu ^^

Jakie lsd, jaka hera. Nutka wpada w ucho chociaż jak dla mnie średniawa. Ganja 4 ever

Co myślicie o tym kawałku? Podoba Wam się? Niesie jakieś przesłanie czy Waszym zdaniem jest to kompletny kicz który jest stworzony tylko dla kasy?

Osobiście mi kawałek się podoba, jest chwytliwy, melodia dobra. Zawsze można włączyć sobie w tle gdy coś się robi :).
A jakie jest Wasze zdanie? W końcu to nowy hit polskiego internetu!