Karta dzwiekowa

Czesc.

Moglby ktos kto zna sie w temacie polecic mi karte dzwiekowa,wewnetrzna,nowa do 150zl? Posiadam sluchawki superlux hd 681. Glownie zalezy mi na jakosci dzwieku w muzyce,niskim bassie, ale zeby w grach tez nie wypadala zbyt kiepsko. Jakies propozycje? :)

A i jeszcze jedna sprawa, patrzac np na ta karte: creative_audigy_th.jpg
Jest napisane przy niej, ze dziala na zlaczu pci, ale nie jak mi to nie wyglada na pci ;o Czy na pewno da sie takie karty podlaczyc do pci?

Da to jest zlacze PCI. Co do kart do 150zl. Testowałem ostatnio Asus Xodar DG za około 120zl z słuchawkami HyperX Cloud, różnica była.... No właśnie nie było praktycznie żadnej. Dopiero poczułem różnice przy karcie Asus Xodar D1 tyle że to koszt pod 300zl.

Czytalem na audiofanatyk opinie dot. tej karty dzwiekowej i wiekszosc osob mowila, ze nie zbyt widac roznice a jedynie dzwiek jest bardziej "wyrazny", ale przy innych kartach dzwiekowych w tej cenie opinie byly dosc pozytywne, dlatego napisalem tutaj.

A jaka to karta dźwiękowa?

Audiotrak Maya U5 USB na USB kup, albo odkładaj dalej na coś lepszego

Czesc.

Moglby ktos kto zna sie w temacie polecic mi karte dzwiekowa,wewnetrzna,nowa do 150zl? Posiadam sluchawki superlux hd 681. Glownie zalezy mi na jakosci dzwieku w muzyce,niskim bassie, ale zeby w grach tez nie wypadala zbyt kiepsko. Jakies propozycje? :)

A i jeszcze jedna sprawa, patrzac np na ta karte: creative_audigy_th.jpg
Jest napisane przy niej, ze dziala na zlaczu pci, ale nie jak mi to nie wyglada na pci ;o Czy na pewno da sie takie karty podlaczyc do pci?