Karta graficzna do 250zł

Witam, jaką kartę graficzną mogę kupić do 250zł? żeby była w miarę dobra i większość gier na niej chodziła.

graficzną do 250zł ? lol, jeśli chcesz dobrą kartę graficzną to te 400zł-700zł musisz dać ... poniżej to jakieś gówna. (http://www.morele.ne...0oc-2gd-517458/) // taką mi doradzono do mojego nowego kompa, tu i na forum forumpc.pl .

A nie ma jakiejś do 250 na której poszły by gry typu mass efect 3 lub wiedźmin 2?

możesz szukać używane, ale ja na twoim miejscu poczekałbym, dorobił i kupiłbym sobie coś lepszego. Chyba lepiej kupić jedną karte dobrą, niż kilka słabszych :)

możesz szukać używane, ale ja na twoim miejscu poczekałbym, dorobił i kupiłbym sobie coś lepszego. Chyba lepiej kupić jedną karte dobrą, niż kilka słabszych

http://allegro.pl/karta-graficzna-afox-geforce-gt630-2gb-ddr3-128bit-i3350146391.html a np takie coś będzie złe? kompletnie nie znam się na takich rzeczach ;p

Nie kupuj tej karty. Dołóż jakieś 50 zł i kup nową 7750 lub poszukaj na allegro jakiejś używki 7770. Pamiętaj wydajniesza karta to z 1GB GDDR5 niż 2GB GDDR3.

Tak wgl to podaj specyfikacje komputera.

polecam gefroce 9800 gtx+ / geforce 9800 gtx ja kupilem uzywana za 200 zł i większość gier mi śmiga w tym : crysis 2 bf:bc2 itd.

Szukaj używki HD 7770 i nie kupuj 9800gtx bo są cholernie awaryjne-sam je miałem w sli i nie polecam!

Po pierwsze podaj parametry komputera wraz z zasilaczem...

@Namga dla twojej wiadomości są takie "gówna" które bardzo dobrze sprawują się za 250 zł więc twoje gadanie jest bezsensu dodam, że nie wiesz jaki on ma komputer to działasz mu na psychę mówiąc że 400 zł to minimum. Co mu jak kupi jakiegoś hd 6850 albo jeszcze lepszą do komputera z 2 rdzeniami ? Albo ma zasilacz, który woła o pomstę do nieba ? Wtedy to by była strata pieniędzy, więc twój dziwny tok myślenia zachowaj dla siebie.

Szukałbym GTS 450 GTX 460 768mb HD 6770 HD 5770 itp. do 250zł spokojnie kupisz mi mojego GTS 450 1gb ddr5 od MSI w wersji oc udało się kupić za 200zł wystarczy sprawdzać kilka razy dziennie allegro.

Po pierwsze podaj parametry komputera wraz z zasilaczem...@Namga dla twojej wiadomości są takie "gówna" które bardzo dobrze sprawują się za 250 zł więc twoje gadanie jest bezsensu dodam, że nie wiesz jaki on ma komputer to działasz mu na psychę mówiąc że 400 zł to minimum. Co mu jak kupi jakiegoś hd 6850 albo jeszcze lepszą do komputera z 2 rdzeniami ? Albo ma zasilacz, który woła o pomstę do nieba ? Wtedy to by była strata pieniędzy, więc twój dziwny tok myślenia zachowaj dla siebie.

Nie podał jakiego ma kompa, więc wnioskuje, po wypowiedzi " żeby była w miarę dobra i większość gier na niej chodziła ", że ma dobrego kompa tylko grafe zje*aną*, a patrząc na nowsze tytuły, nie te najnowsze, to ciężko coś dobrego, nowego, a nie używanego dostać za 250 zł. // ja się na tym do końca nie znam, ale piszę to co mogę zobaczyć na stronach z testami kart graficznych(wydajność) i stronach internetowych gdzie można je kupić(cena).

*bo na działanie gier, wpływ ma więcej współczynników niż sama grafika, tak myślę, a jak myślę źle to mnie popraw.

bez wiedzy na temat aktualnej specyfikacji zestawu, nie ma sensu spekulować na temat rozbudowy tegoż nieszczęsnego komputera

dlatego panie dawaj nam tu na momencie info na temat kompa którego chcesz rozbudować/ulepszyć

konkretnie chodzi o zasilacz i procesor

Jestem dumnym posiadaczem GTS 450.Powiem że bardzo fajnie się na niej gra.W ME3 jeszcze nie grałem ale Skyrim chodził na fulla.

procesor AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5000+

2.61 GHz, 1.93 GB RAM

a da się jakoś sprawdzić zasilacz bez rozkręcania kompa?

bez wiedzy na temat aktualnej specyfikacji zestawu, nie ma sensu spekulować na temat rozbudowy tegoż nieszczęsnego komputeradlatego panie dawaj nam tu na momencie info na temat kompa którego chcesz rozbudować/ulepszyćkonkretnie chodzi o zasilacz i procesor

procesor AMD Athlon™ 64X2 Dual Core Processor 5000+

2.61 GHz, 1.93 GB RAM

a da się jakoś sprawdzić zasilacz bez rozkręcania kompa?

procesor AMD Athlon™ 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz, 1.93 GB RAMa da się jakoś sprawdzić zasilacz bez rozkręcania kompa?

Zdejmujesz tylko jedną klape od boku komputera.

Napewno trafisz na jakąś gtx 460 albo i 550 ti w tej cenie. Możesz również poczatować na hmm 5850.

Ja bym mu raczej doradził coś pokroju hd 4850/6770/7750

seria 4k jest stara a 5k potrafiła kopać bitcoiny więc odradzam.

Szukaj używki HD 7770 i nie kupuj 9800gtx bo są cholernie awaryjne-sam je miałem w sli i nie polecam!

Na drugim kompie ciągle mam 9800gtx już prawie 3 lata, ciągle chodzi i nie miałem z nią problemów, przestań wypisywać jakieś bzdury.