Karta Graficzna Nividia Geforce GTX970

Witam wszystkich forumowiczów :)
Ostatnio po kolejnych spadkach fpsów w grach na minimalnych z 40 fpsów do 10 postanowiłem że koniec tego dobrego i moja karta graficzna musi się ze mną pożegnać. Popatrzyłem na róźnych stronach i forach i zdecydowałem się w końcu wybrać kartę, której nazwa widnieje w temacie. Mam tylko problem bo nie jestem jakimś specem od komputera i nie wiem czy ta karta będzie kompatybilna z moją płytą główną. Stąd moje pytanie czy mogę kupować czy nie :)
Płyta główna -H61M-VG3
data 07/11/2013

Witam wszystkich forumowiczów Ostatnio po kolejnych spadkach fpsów w grach na minimalnych z 40 fpsów do 10 postanowiłem że koniec tego dobrego i moja karta graficzna musi się ze mną pożegnać. Popatrzyłem na róźnych stronach i forach i zdecydowałem się w końcu wybrać kartę, której nazwa widnieje w temacie. Mam tylko problem bo nie jestem jakimś specem od komputera i nie wiem czy ta karta będzie kompatybilna z moją płytą główną. Stąd moje pytanie czy mogę kupować czy nie Płyta główna -H61M-VG3data 07/11/2013

Napisałem podobnie jak WiCrash bo mam od Niego pozwolenie :D

R9 390 jest mocniejsze ;)

Wejście AGP nie żyje od dawna, PCI zostało zastąpione przez PCI-E, którego używa się teraz w każdej karcie i na każdej płycie głównej, więc będzie kompatybilna.

Jaki masz zasilacz? Jak jakiegoś szrota za 50zł, to przy okazji wymień na coś porządnego.

2 rzeczy niedoceniane w kompie przez co wybierane najtańsze a potem się dziwią że coś nie działa to: zasilacz i płyta główna :)

2 rzeczy niedoceniane w kompie przez co wybierane najtańsze a potem się dziwią że coś nie działa to: zasilacz i płyta główna

Z zasilaczami jeszcze nie jest tak źle, ludzie coraz bardziej uważają, ale co do płyt głównych to zgoda. Brane są najtańsze, a jeżeli już droższe to głównie ze względu na wygląd.

Witam wszystkich forumowiczów :)
Ostatnio po kolejnych spadkach fpsów w grach na minimalnych z 40 fpsów do 10 postanowiłem że koniec tego dobrego i moja karta graficzna musi się ze mną pożegnać. Popatrzyłem na róźnych stronach i forach i zdecydowałem się w końcu wybrać kartę, której nazwa widnieje w temacie. Mam tylko problem bo nie jestem jakimś specem od komputera i nie wiem czy ta karta będzie kompatybilna z moją płytą główną. Stąd moje pytanie czy mogę kupować czy nie :)
Płyta główna -H61M-VG3
data 07/11/2013