Hahahaha dawno się tak nie uśmiałem czytając posta, czepiasz się interpunkcji, a dla mnie koleś pisze normalnie, wszystko da się bez problemu zrozumieć. Sam nie postawiłeś przecinka po "Pozdrawiam", tragedia To, że ktoś nie orientuje się w cenach, nie znaczy, że nie zna się na sprzęcie komputerowym. Tutaj masz ceny tej karty, popatrz sobie i przemyśl jeszcze raz to co napisałeś.@MoundJak dla mnie nie ma sensu inwestować w ten komputer ani grosza, lepiej kup sobie nowy zestaw, za 1000 zł złożysz komputer na którym we wszystkie gry pograsz praktycznie na maksymalnych detalach. Polecam zapoznać się z tą stroną, masz tam gotowe zestawy.EDIT:Lol, ja za 2000 zł złożyłem 2 lata temu komputer, na którym do tej pory odpalam wszystkie gry na max detalach (oprócz Wieśka 2) w rozdziałce 1920x1080. Tak to jest, jak się kupuje w sklepie Masz nauczkę, żeby nigdy więcej nie kupować gotowców.
Tez sie zgadzam z Toba ze dokupywanie tej karty u niego to troche glupota ale za 1000 nie wysklada raczej za 1500 juz spokojnie zlozy dobra maszynka np (gtx460 500zl , i5zl 500 , plytka 150zl , ram 8gb 150zl ,zasilacz 100zl , zwykly dysk 100zl ) i nie ma gry , ktora nie pojdzie na maxie
sam sobie takie cos skladam w czesciach pokolei