Chłopie ja mam Wood PC, gra ładuje mi się 5 minut ale gram. uruchamiam Game Boostera oraz wyłączam lauchera od lola i gram z kumplami. Dzięki mnie mają te 5 minut i mogą sobie coś zjeść! Ten sprzęt który masz powinien ci wystarczyć.
On si pyta ciebie co uruchamiasz przed graniem i z kim grasz czy jaką grafikę kupić do tego procka żeby grać w miarę dobrze ? zresztą gość ma integrę od intela do jasnej cholery przecież to nadaje się do gry w pasjansa, dziwię się że ludzie na czymś takim gry typu LOL odpalają
płyta z 775 więc pewnie pcie jest, coś używanego na allegro tylko i wyłącznie bo nie opłaca się inwestować więcej jak 150- 200 zł
radeon 6670, geforce 630,radeon 5750, coś starszego jak geforce 8800 gtx czy 9800 gtx
respect, no jak nie pomoże ?przecież on chce tylko grać w LOL a ma integre intela, do 200 zł spokojnie może coś wyłapać na allegro, a ze starszych konstrukcji typu 8800 nawet za 100 - 150 zł
chcesz wydać jak najmniej szukaj licytacji z kartami radeon 4850,5750 geforce 8800 i licytuj, myślę że coś możesz wyłapać za maks 150 zł
z nowszych i troszkę mocniejszych geforce 640 albo radeon 7750