Karta Graficzna

Potrzebuję jakąś tanią kartę graficzną do gry w league of legends żeby nie mieć spadków fps w team fightach. Może być low detale ale nie chcę spadków fps:)

Intel Celeron Cpu E3300@2.50ghz 2.49Ghz 3,25gb ram,xp.

Karta graficzna to integra: intelG41 Express chipset

Chłopie ja mam Wood PC, gra ładuje mi się 5 minut ale gram. uruchamiam Game Boostera oraz wyłączam lauchera od lola i gram z kumplami. Dzięki mnie mają te 5 minut i mogą sobie coś zjeść! Ten sprzęt który masz powinien ci wystarczyć.

Ale mam spadki fpsów w team fightach a jestem już w diamencie i nie mogę sobie na to pozwolic. A gra ładuje mi się szybko

Tutaj nie tyle pomoże grafika co nowy proc + grafika. Nie oszukujmy sie, masz juz wiekowego PCta.

Chłopie ja mam Wood PC, gra ładuje mi się 5 minut ale gram. uruchamiam Game Boostera oraz wyłączam lauchera od lola i gram z kumplami. Dzięki mnie mają te 5 minut i mogą sobie coś zjeść! Ten sprzęt który masz powinien ci wystarczyć.

On si pyta ciebie co uruchamiasz przed graniem i z kim grasz czy jaką grafikę kupić do tego procka żeby grać w miarę dobrze ? zresztą gość ma integrę od intela do jasnej cholery przecież to nadaje się do gry w pasjansa, dziwię się że ludzie na czymś takim gry typu LOL odpalają

płyta z 775 więc pewnie pcie jest, coś używanego na allegro tylko i wyłącznie bo nie opłaca się inwestować więcej jak 150- 200 zł

radeon 6670, geforce 630,radeon 5750, coś starszego jak geforce 8800 gtx czy 9800 gtx

respect, no jak nie pomoże ?przecież on chce tylko grać w LOL a ma integre intela, do 200 zł spokojnie może coś wyłapać na allegro, a ze starszych konstrukcji typu 8800 nawet za 100 - 150 zł

chcesz wydać jak najmniej szukaj licytacji z kartami radeon 4850,5750 geforce 8800 i licytuj, myślę że coś możesz wyłapać za maks 150 zł

z nowszych i troszkę mocniejszych geforce 640 albo radeon 7750

Chyba ze chodzi tylko LOL. Co do 8800 czy 4850 to nie wiem czy autorowi starczy mocy w zasilaczu. Dobrze by było gdyby napisał co tam ma :)

Głównie do Lola żeby płynie grać a myślę że procek daje rade bez problemu na low tylko karta graficzna nie, zasilacz podam jutro rano :).

Mogę prosić o podesłanie linku z allegro :)?

Pierw podasz zasilacz...

Bo znając życie kupisz do no-name'a

Głównie do Lola żeby płynie grać a myślę że procek daje rade bez problemu na low tylko karta graficzna nie, zasilacz podam jutro rano .Mogę prosić o podesłanie linku z allegro ?

niestety nie chce mi się przeglądać aukcji, jeśli korzystałeś kiedyś z allegro to sam poszukaj jakiejś licytacji radeona 4850 albo geforca 8800, potem możesz zapodać link co znalazłeś i na pewno coś się doradzi

9600GT Tanio a i nie tylko lola ci uciągnie :)

Feel 2 400W.

@up Uciągnie :D?

Na 400 W bezproblemowo ja trzymałem piec na 300 W i dawał rade.

Ale Feel 2 to gówno, zalezy jaka grafa bo 4850 moze sie spalic " mi sie spalilo na podobnym zasilaczu" . Masz tam zlacze pcie?? hd 4850 pobiera w ch*j prądu i na tym zasilaczu podlaczanie tej karty to masakra.

To jaką karte kupić żeby grać bez ściny w lola i nie "zjarać pc."

??

po 1. zamiast walić dwa posty pod sobą, użyj opcji edytuj, po 2. z takim zasilaczem ciężko ci coś zaproponować, wychodzi na to że aby polecić tobie coś z głową, musiał byś też wymienić zasilacz za około 150 zł z kosztem przesyłki wyjdzie około 170 zł, potem karta z 200 zł z kosztem przesyłki, więc musiał byś wydać prawie 4 stówki, pytanie czy chcesz tyle pieniędzy wydać ?

To znaczy tak jeśli chce miec tykajacą bombe i Feel'a to jego sprawa. Co do grafiki to http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-ati-radeon-r7-240-2gb-ddr3128bit-dvihdmid-sub-pci-express-ver-oc,40810.html

lub

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-geforce-gt630-2gb-ddr3128bit-dvihdmid-sub-pci-express,33152.html

Niech autor pomysli nad jakims zasilaczem. Nawet tani chieftec czy fortron stykna w tym przypadku.

patrz wyżej, dostałeś 2 bardzo dobre propozycje za małe pieniądze, nowe i na gwarancji, nie będziesz miał problemu z LOL a i prądu mało biorą, to czy wybierzesz nvidie albo radeon zależy tylko od twojego widzimisię

moim zdaniem propozycje respect są bardzo dobre i temat grafiki już jest wyczerpany, teraz pytanie: czy chcesz nowy zasilacz czy nie ?

Jeżeli dacie jakieś propozycję to pewnie kupie z zasilaczem. :)

Wiec łap zasilacz: http://techplanet.pl/produkty/zasilacze/corsair-vs-series-450w,35293.html

W zasadzie bedzie do dalszej rozbudowy kompa, ale chyba to nie przeszkadza :)