Karta graficzna

Witam, mam mały problem z kartą graficzną a dokładnie sterownikami. W trakcie instalowanie nowych sterowników, a właściwie po ich zainstalowaniu, komputer się nie włącza do dokładniej Windows nie chce się włączyć(winodws 7 32-wbity ultimate), ładuje się i załadować się nie może.

Żeby to naprawić muszę wejść w tryb awaryjnie i przywrócić poprzednie sterowniki. Jak zainsalować nowe, żeby to się nie robiło.

Automatycznie wyszukiwanie w winodwsie, jak i ściąganie z strony producenta daje. Karta to geforce 8600 gt

Dobrze więc pewnie źle instalujesz.Zacznijmy od tego że jak usuniesz sterowniki

przeczyść programem do usuwania sterowników i rejestr.Potem wejdź na stronę producenta i pobierz sterowniki dedykowane

sterowniki a nie automatycznie,wybieranie.Możesz też menadżerze urządzeń

usunąć kartę graficzną.

Nie podziałało, teraz jeszcze nie ma przywrócenia sterownika i muszę siedzieć na trybie awaryjnym.. Help pliz :D

Nie chce robić kolejnego krótkiego tematu , więc przyłącze się do tego z troche innym problemem z kartą graficzną .

Podłączyłem do swojego komputera kartę NVIDIA GeForce 210 aby sprawdzić czy działa. Przyznam się że nigdy wcześniej nie podłączałem karty graficznej więc jest opcja że coś źle zrobiłem. Gdy zamontowałem karte ( wpiąłem do płyty głównej i podłączyłem do niej monitor) i po włączeniu komputera ... System w ogóle nie wykrywa karty . Nigdzie nie moge znaleźć informacji o obecnej karcie graficznej. Zapewne to wina braku sterowników , ale nie moge ich znaleźć na oficjalnej stronie nvidii gdyż mój system nie widzi mojej karty , więc nie może wyszukać dla siebie odpowiednich sterowników . Czy mógłby ktoś podesłać likna do sterowników do GeForce 210 ? Byłbym wdzięczny

PS. Czy podłączenie do monitora i wpięcie do płyty głównej to już wszystko ? czy czegoś nie zrobiłem ?

Witam, mam mały problem z kartą graficzną a dokładnie sterownikami. W trakcie instalowanie nowych sterowników, a właściwie po ich zainstalowaniu, komputer się nie włącza do dokładniej Windows nie chce się włączyć(winodws 7 32-wbity ultimate), ładuje się i załadować się nie może.

Żeby to naprawić muszę wejść w tryb awaryjnie i przywrócić poprzednie sterowniki. Jak zainsalować nowe, żeby to się nie robiło.

Automatycznie wyszukiwanie w winodwsie, jak i ściąganie z strony producenta daje. Karta to geforce 8600 gt