Karta graficzna

witam dzisiaj zauważyłem, że karta graficzna (nowy komputer karta to Karta graficzna Gigabyte Radeon R9 ) pracuje w spoczynku na wydajności około 96% i temperaturze 50-60 stopni co nigdy wcześniej się nie zdarzało. czytałem, że mogą to wywoływać wirusy. Czy może mi ktoś pomóć?

To może przeslanuj pc : Malwarybytes / Ccleanerem oraz Avastem przy rozruchu pc bo wtedy wirus jeszcze nie zdąży się aktywować . Jak coś będzie to usuń i napisz czy pomogło :)

Ja mam do Ciebie pytanie odnośnie karty - jak się sprawuje w grach ?

Karoru, być może robisz za tzw. koparkę coinów, przeleć fora komputerowe, tam to jest opisane i możesz uzyskać więcej pomocy niż tu.

@UP

Ja mam 270X i bardzo dobrze sobie radzi, jeśli chcesz kupić 270 i podkręcić do 270X to warto, chyba że stać cię na X to bierz X.

czytałem czytałem niby skany coś powinny znaleźć, mam nortona zobacze czy coś da rade :D no właśnie to musi być wirus bo przy rozruchu jest spokój, odpale przeglądarkę i się zaczyna

Muszę powrócić do tematu, gdyż co usunę plik wirusowy svchost.exe to powraca :D i karta graficzna pracuję przy nim w spoczynu na 100% czy tylko format mnie ratuje?

svchost.exe to proces systemowy, nie wirus.

Tutaj do poczytania więcej: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/what-is-svchost-exe#1TC=windows-7

Rzuc parametry komputera ja aktualnie przez to, ze karta graficzna i ram nie jest adekwatna do tego co moze dac od siebie procesor mam ten sam problem ale zwiazany z procesorem ktory pojawia sie po tym jak zbytnio go obciaze i nie ustepuje do resetu systemu :).

oszukałem życie, zrobiłem formata i mam to w..głębokim poważaniu :D POMOGŁO POLECAM I POZDRAWIAM

witam dzisiaj zauważyłem, że karta graficzna (nowy komputer karta to Karta graficzna Gigabyte Radeon R9 ) pracuje w spoczynku na wydajności około 96% i temperaturze 50-60 stopni co nigdy wcześniej się nie zdarzało. czytałem, że mogą to wywoływać wirusy. Czy może mi ktoś pomóć?