Karta graficzna

Witam wszystkich mam lekki dylemat poniewaz ze mnie zaden informatyk mam w kompie karte graficzna strasznego crapa

"AMD RADEON HD 6670 2gb" ale w mojej szufladzie lezy "GeForce Cuda 9600 GT palit 1gb" i wydaje mi sie ze ta druga jest lepsza chetnie bym ja przematowal do mojego pc ale jak juz wspominalem nie znam sie na kartach wogole dlatego prosze o rzetelna odpowiedz kogos kto sie na tym zna :* z gory dzieki

Według testów lepsza karta od nvidii ale ważne co masz jeszcze za proca itd..

wiesz ze wszystkim umnie slabo oprocz ramu wiec nawet jak delikatnie mi podciagnie grafike ten gforce to juz bd git jak cos to procek jakis amd Athlon 64 dual core 4800+ 2,50 GHZ

8 gb ramu

Win 7 64b

I pytanie Radeon czy GeForce

SRY ZA DBL POST

Temat do zamkniecia 2 kara sie zjarala po podlaczeniu prawie usmazyla plyte glowna xD

Prosze zaknac i usunac temat DZIEKUJE

Witam wszystkich mam lekki dylemat poniewaz ze mnie zaden informatyk mam w kompie karte graficzna strasznego crapa

"AMD RADEON HD 6670 2gb" ale w mojej szufladzie lezy "GeForce Cuda 9600 GT palit 1gb" i wydaje mi sie ze ta druga jest lepsza chetnie bym ja przematowal do mojego pc ale jak juz wspominalem nie znam sie na kartach wogole dlatego prosze o rzetelna odpowiedz kogos kto sie na tym zna :* z gory dzieki