Potrzebuje używanej karty graficznej do 110zł.Kupuje ją młodszemu bratu do jego kompa(aktualnie ma zintegrowaną).Póki co myśle nad GeForce GT 320M ale też ciekawa jest Geforce GT 9600 tyle że nwm czy ona nie spali mu zasilacza(zasilacz 375 W).Potrzebuje szybkiej odpowiedzi już dziś gdyż dzisiaj będe zamawiał procek to i karte też.
Karta Graficzna
Jak dla mnie po "." stawia się spacje.
Może podasz model zasilacza? To 375 wygląda mi na jakiś No name.
Z naklejki wyczytałem to: HP PS-6361-4HF .Chyba to będzie to bo na naklejce na zasilaczu nie ma nic innego co wygląda na nazwe.
Podaj wszystkie klocki to Ci obliczę czy da radę uciągnąć, po za tym nie spali ci to zasilacza, po prostu będzie za mało prądu i albo komputer Ci się wgl nie włączy albo w stresie wyłączy.
Klocki to jest?Podzespoły?
Jak na moje oko to 9600 powinno uciągnąć bez większych problemów
nie zapominajcie, że 9600 posiada 6 pinowe zasilanie, a 9600 ciągnie 95W tragedii nie ma i raczej nie powinno być problemu choć zasilacz jest tragiczny
Potrzebuje używanej karty graficznej do 110zł.Kupuje ją młodszemu bratu do jego kompa(aktualnie ma zintegrowaną).Póki co myśle nad GeForce GT 320M ale też ciekawa jest Geforce GT 9600 tyle że nwm czy ona nie spali mu zasilacza(zasilacz 375 W).Potrzebuje szybkiej odpowiedzi już dziś gdyż dzisiaj będe zamawiał procek to i karte też.