Karta GTX 770 Gigabyte nie działa poprawnie (płynność w grach )

Witam , zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej Gigabyte GTX 770 , ładnie sie zainstalowało ale jest problem z płynnościa w Battlefield 4 i Call of Duty AW i paru wymagających grach . Patrzyłem na pare testów , gdzie z tą kartą i podobnymi parametrami uruchamiali na prawie najwyższych detalach , a u mnie w Call of Duty gdy włączy się Cienie itp Klatki gwałtownie spadają.Poradzicie mi jakie sterowniki wybrać do tej karty , słyszałem że nie wszystkie są stabilne z czego może wynikać mój problem ...

Moja specyfikacja komputera

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit

Płyta główna : Gigabyte H81M-D2V

Processor: Intel® Core™ i5-4440 CPU @ 3.10GHz

Memory: 8192MB RAM

Zasilacz OCZ-ZS 650W

Karta : GTX 770

Spróbuj sterownik 337.85 powinny pomóc.

Najnowsze nie oznacza lepsze. Spróbuj zdegradować stery jak mówi dans. Podaj jeszcze model obudowy - z czystej ciekawości ( co do tych temperatur z poprzedniego tematu ).

I rozumiem że problem z wyłączaniem się monitora/karty zażegnany ?

Tak teraz nie ma najmniejszego problemu z temperaturami czy wyłączaniem się karty , brak obrazu itp . Tylko właśnie nwm które sterowniki są odpowiednie , bo nowe są do maxwella a ja bym chciał najlepsze do kepplera czy coś w tym stylu

350.12 Mogą nie mieć tego problemu.

Ja mam zainstalowane 352.86 i żadnych problemów osobiście nie mam.

Witam , zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej Gigabyte GTX 770 , ładnie sie zainstalowało ale jest problem z płynnościa w Battlefield 4 i Call of Duty AW i paru wymagających grach . Patrzyłem na pare testów , gdzie z tą kartą i podobnymi parametrami uruchamiali na prawie najwyższych detalach , a u mnie w Call of Duty gdy włączy się Cienie itp Klatki gwałtownie spadają.Poradzicie mi jakie sterowniki wybrać do tej karty , słyszałem że nie wszystkie są stabilne z czego może wynikać mój problem ...

Moja specyfikacja komputera

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit

Płyta główna : Gigabyte H81M-D2V

Processor: Intel® Core™ i5-4440 CPU @ 3.10GHz

Memory: 8192MB RAM

Zasilacz OCZ-ZS 650W

Karta : GTX 770