KASA ZA REFOWANIE 1,40 Zł Za rejestracje ! ODKRYTY NOWY SPOSOB

Witam ;)

Macie jak Refowac albo coś ? "D

ten sposob zarabiania jest idealny !!!!!!

1,40 Zł Za rejestracje

18 kampani reklamowych w ktorych mozecie uczestniczyć !!!!

wiec rowniez proszę o pomoc w celu Sprawdzenia % zatwierdzania rejestracji (zajmie wam 10 sek)

Wiadomo nie kazda rejestracje liczy więc chce dac wam wspolczynniki

Oto linki zarejestrujcie się proszę zajmie wam to kilka sekund a naprawde pomożecie :

http://pp.funhub.pl/api/click/874

Widziscie to gry przegladarkowe a kasa leci niezła

LINK DO TEJ STRONY ( BEZ REFA) : pp.funhub.pl

A Więc Proszę rejestrujcie sie z moich linkow powyżej oraz utwórzcie własną akcje reklamową!!!!

JEZELI POTWIERDZICIE MI SWOJE REJESTRACJE TO POMOGĘ Z SERWISEM BO Z POCZATKU JEST NIELATWY DO OGARNIECIA

,Post chaotycznie napisany , w sumie nic z niego nie zrozumialem

Jak dla mnie "typowa wypowiedz 10-latka"

No coz, zobaczymy zdanie innych

Pozniej edytuje post musiałem pisać na szybko bo mam błędy i przegladarka mi sie zwiesza

Następny sposób że niby nic nie robimy a kasa sama leci :P szkoda na to czasu

misiek zanim Sie odezwiesz to najpierw wypróbuj

Jest To Taka Sama Praca Jak robota na budowie ...

Najpierw trzeba sie meczyć z reklamą A potem no racja Kasa leci Sama

nadziareczek, czlowieku porownaj twoj pierwszy post z moim poradnikiem

Jak masz pisac "na szybko" to nie pisz wcale

I jeszcze bezczelnie spamujesz swoim refem w moim temacie, no dzieciaku, przesadzasz troche

Na tej samej zasadzie działa co reklamy na tej stronie. Wy się rejestrujecie a $ wpływa do tego kto zamieścił ref linka.

Otoź to :) ja za Grepolis jak sie rejestujecie dostaję uwaga : 1,80 zł

Dodaj jeszcze że minimum do wypłaty to 50zł

I skończ spamować w cudzych tematach ;/

Wpadnie tu może jakiś mod i się skończy, to nie forum business manow ^^ robicie spam. Wstawiać linki w sygnaturę bo za kilka dni w top10 tematów będą same "sposoby" na zarabianie milionów bez wychodzenia z domu lol =.=

Najlepszym sposobem na zarobek jest normalna realna praca. To jest tylko najwyzej na taki mały dorobek na waciki, o ile wogóle to działa.

nex powtorze poraz trzeci:

sa tu osoby w wieku szkolnym ktore NIE MOGA isc jeszcze do pracy, a w ten sposob moga zarobic na premium czy co tam potrzebuja

jak to nie mogą pracować ?? mogą przez wakacje możesz pracować np przy truskawkach czy też przy kwiatach następnie osoby poniżej 16 roku życia moga starać się na stanowisko serwisanta

osoby zajmującej się wykładaniem towaru na danym sklepie(ja tak zaczynałem w wieku 15lat). Więc nie pisz mi tu głupot że nie mogą pracować dla chcącego nic trudnego

Na tej samej zasadzie działa co reklamy na tej stronie. Wy się rejestrujecie a $ wpływa do tego kto zamieścił ref linka.

Na mnie nikt nie zarabia, u mnie na sprzęcie nie wyświetlają się żadne reklamy, wszystko zablokowane. :)

nex powtorze poraz trzeci:sa tu osoby w wieku szkolnym ktore NIE MOGA isc jeszcze do pracy, a w ten sposob moga zarobic na premium czy co tam potrzebuja

Roznoszenie ulotek lub nawoływanie/zapraszanie do danego lokalu, nie wiem jak nazywają się te zawody. Wybacz ale śmieszy mnie takie coś jak "zarabianie w internecie". Owszem można zarobić jakieś porządne pieniądze (czytaj 3-8k pln), ale przez pierwszy rok i tak trzeba raczej włożyć w to najpierw swoją kase, aby dopiero później mieć z tego jakieś zyski. A jeśli 20zł to dla Ciebie jakiś pieniądz to dlaczego nie pójdziesz robić cokolwiek za te marne 5zł/h ?

Więc już powiedzmy że mogą pracować, niech wam będzie

Ale:

Po 1. Nie każdemu się chce

Po 2. Nie każdy umie sobie znaleźć nawet

QQI

Dla mnie 20żł to żadne pieniądze jeśli o to chodzi, ja te pieniądze inwestuje dalej żeby zarabiać więcej.

Ale (znowu powtarzam) jak ktoś potrzebuję TYLKO na premium do jakiejś gry no to przepraszam ale 5zł dziennie, czyli 150zł miesięcznie (5x30=150) w zupełności mu wystarczy

I wcale nie jest to tak mało, jak na taką 'pracę' . Niektórzy na praktykach w zawodówce się męczą za marne 120zł miesiąc (przykładowo w Citroenie w Lubinie)

Na mnie nikt nie zarabia, u mnie na sprzęcie nie wyświetlają się żadne reklamy, wszystko zablokowane. Roznoszenie ulotek lub nawoływanie/zapraszanie do danego lokalu, nie wiem jak nazywają się te zawody. Wybacz ale śmieszy mnie takie coś jak "zarabianie w internecie". Owszem można zarobić jakieś porządne pieniądze (czytaj 3-8k pln), ale przez pierwszy rok i tak trzeba raczej włożyć w to najpierw swoją kase, aby dopiero później mieć z tego jakieś zyski. A jeśli 20zł to dla Ciebie jakiś pieniądz to dlaczego nie pójdziesz robić cokolwiek za te marne 5zł/h ?

Typowy polak ^^ Podatków też nie płacić bo po co? Za kilka lat Polska awansuje do krajów 3 świata z takim podejściem "blokowania". Jakbyś zrobił własną stronę, poświęcał pieniądze na host, serwis, dodatki etc. pracę redaktorów, nagrody w konkursach, stream chciałbyś zwrotu kosztów a i coś zarobić by nie tracić czasu na marne bo dzisiaj wszystko kręci się w okół pieniądza.

Pragnę zauważyć też że Są osoby które posiadają własne strony , fanpage Która dając takiego linka mogą naprawdę troche grosza za to dostać :) jest to opłacalne nawet bardziej niż normalna praca tak jak zrobiło to mypay.pl Ktore zarabia na tym krocie

Witam ;)

Macie jak Refowac albo coś ? "D

ten sposob zarabiania jest idealny !!!!!!

1,40 Zł Za rejestracje

18 kampani reklamowych w ktorych mozecie uczestniczyć !!!!

wiec rowniez proszę o pomoc w celu Sprawdzenia % zatwierdzania rejestracji (zajmie wam 10 sek)

Wiadomo nie kazda rejestracje liczy więc chce dac wam wspolczynniki

Oto linki zarejestrujcie się proszę zajmie wam to kilka sekund a naprawde pomożecie :

http://pp.funhub.pl/api/click/874

Widziscie to gry przegladarkowe a kasa leci niezła

LINK DO TEJ STRONY ( BEZ REFA) : pp.funhub.pl

A Więc Proszę rejestrujcie sie z moich linkow powyżej oraz utwórzcie własną akcje reklamową!!!!

JEZELI POTWIERDZICIE MI SWOJE REJESTRACJE TO POMOGĘ Z SERWISEM BO Z POCZATKU JEST NIELATWY DO OGARNIECIA