Witam, mam do was pytanie, ponieważ często zdarza mi się usłyszeć "Kassadin noob champ" " He is op" itd. i dlatego pytam się czy Kassadin, jest aż tak op? No jego ulti jest naprawde dobre, rzadko mnie doganiają dość, ale słaby dmg. Posiada silenca, slowa, ale jest bardzo squishy na początku i (trochę) słaby w mid game, do tego jeden skill, którego praktycznie bardzo rzadko używam i nie wiem co mam o nim myśleć (chodzi mi o Nether blade) Podyskutujmy ^^
Kassadin aż tak op?
No bo jest op nawet po nerfie jego skill "W" dodaje ci ponad 10 armor pene. Do tego skill slow + silence best ucieczka. Nawet popatrzmy na ult. Mimo ze maly dmg swietnie uciekasz na midzie
Kassidin jest dla mnie zwyklym hero, procz swojego ulti reszta skilli jest jak najbardziej normalna. Q skill jest dobry, ale ma sredni przelicznik, i bez duzej ilosci ap nic nie robi procz silence. W sill jest dla mnie kompletnie bezsensowny, i tak nikt nie robi kasadina na dps-a wiec po co mu penetracja, fajnie ze odnawia mane ale jednak. E skill jest tak samo sredni, zeby go uzyc trzeba 5 razy castowac cos innego i dopiero mozemy go uzyc. Kasadin ktory ma srednia farme, dla teamu sie nie przydaje w niczym innym niz tylko silence. Zreszta ulti moze i jest op ale koszt jego uzycia np 4 czy 5 raz jest bardzo wysoki, czyli bez blue buffa, wyssysamy sie w chwile z many. Kassadin jest zwykla postacia i tylko ludzie ktorzy dostaja baty w danej grze moga powiedziec ze jest op : d
Wystarcza dobre runy i padasz od kassa:.
a bez run padasz nawet od malzahara...kasadin jest postacia jak kada inna bez itemow nic nie zrobi, a z pelna farma i tak bedzie ci ciezko ubic cos z wieksza iloscia hp
Go nie będą nerfić. Dlaczego? Bo ma skill W, praktycznie bezużyteczny
Nie powiedzialbym ze taki bezuzyteczny . Jesli sie potrafi grac kassadinem, i potrafi sie na midzie utrzymac enemy chara tak, aby stal daleko od swoich minionow, to mozna bic sobie legalnie miniony, last hitowac i spamowac w niego z Q nie martwiac sie o mane. Gorzej, jak ktos nie umie grac a chce byc "pro"...
Kassadin jest OP wtedy gdy jest na midzie ma dobrą farme i zaliczy jako pierwszy killa na 6 lvl na midzie i przepchnie trochę linię i już ma catalysta i może latać po liniach. Co do Teamfightów z teamem bez stunów nic nie zrobi... Nie oszukujmy się Kass to postrach na Carry AP'ków wystarczy że Kassadin zobaczy że Caster nie ma kupionego Banshee Veila lub nie naładowanego to wtedy każdy spływa na Combo polecam oglądać stream'y na Own3d.tv użytkownika Mokatte bo to jego main champ i co on robi z kass'em to bajka
Witam, mam do was pytanie, ponieważ często zdarza mi się usłyszeć "Kassadin noob champ" " He is op" itd. i dlatego pytam się czy Kassadin, jest aż tak op? No jego ulti jest naprawde dobre, rzadko mnie doganiają dość, ale słaby dmg. Posiada silenca, slowa, ale jest bardzo squishy na początku i (trochę) słaby w mid game, do tego jeden skill, którego praktycznie bardzo rzadko używam i nie wiem co mam o nim myśleć (chodzi mi o Nether blade) Podyskutujmy ^^