Witam!
Wiecie coś może na temat tego czy w GW2 można znaleźć katanę w postaci jedno lub dwu ręcznego miecza? Jeśli tak jak go zdobyć? Drop? Crafting? Nagroda za quest?
Witam!
Wiecie coś może na temat tego czy w GW2 można znaleźć katanę w postaci jedno lub dwu ręcznego miecza? Jeśli tak jak go zdobyć? Drop? Crafting? Nagroda za quest?
Aktualnie jest po 450 gemów ~ 80 golda.
Zniknie wkrótce z oferty więc warto się pośpieszyć.
chciałem go kupić ale teraz znikł i nawet przez wyszukiwanie nie mogę go znaleźć
a nawet jeśli go kupie to co później muszę zrobić?ten skin jest do jednej broni czy do każdej dwuręcznej?
Do każdej broni dwuręcznej, po prostu kiedy bierzesz to na skin w swojej szafie to przechodzi to na itemek czy cuś w ten deseń, ale nadal zostaje w szafie.
a czemu nie mogę pogadać z gościem od trading post skoro zakupiłem wcześniej przedmioty?
________________________________________________________________________________________________
If you are looking for fast success in Pass4sure ccna certification then join today to a+ practice 220-801 exam find complete testking and pass passguide on first try. A person can pick www.hood.edu and University of Hawaii for its easiness.Ten w Queensdale nie zawsze działa (prawdopodobnie jakiś event trzeba zrobić) Idź do Divinity's Reach
Witam!