Katar - Jak się go pozbyć?!

Witam

Tak jak w temacie, jak się pozbyć kataru?! ;_; Już mnie męczy :<

Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.

Wlej sobie colę do nosa, tylko mocno gazowaną, i mocno wciągnij.
Nie, to nie trolling.

@Down - Powinny za to lecieć PRZYNAJMNIEJ tygodniowe bany.

No pomyślmy...

@down

więc cierp dalej xD

Wlej sobie colę do nosa, tylko mocno gazowaną, i mocno wciągnij.Nie, to nie trolling.

Wypiłem właśnie pepsi.

No pomyślmy...

Nie wbije na ten link - boje się :mellow:

Jak alergiczny to nic nie pomoże niestety, w tym przypadku domowe sposoby odpadają. Jednak jeśli jesteś chory to kumpel, na to bierze wódkę i zawsze zdrowieje poważnie. A nigdy nie był u lekarza :D

Zawsze możesz sobie kupić tabake w jakimś sklepie / aptece. Zapodać do nosa, i powinno przejść na jakiś czas : ). Można też sobie grzańca jakiegoś łyknąć : ).

Żeby ją kupić musisz mieć 18 lat tak swoją drogą.

Temat ten w skali debilizmu ma 10 punktów na 10. Jak można na forum o grach pytać jak wyleczyć katar? To jest jakaś kafeteria? Ja tobie powiem jak, idź do lekarza. Chyba, że nie o ten katar ci chodziło. Jeżeli pytasz o ten Katar ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Katar#mediaviewer/Plik:Qatar_in_Asia_%28special_marker%29.svg ) to polecam bombę atomową.

warn_ico.png
Spam ~ NS

Każdy katar trwa około 7-10dni tak więc czekaj ;]

up poleciała skarga,

Możesz też np do zlewu nalać gorącej wody najlepiej gorącej.

Potem włożyć twarz do zlewu tak aby nie dotykała oczywiście gorącej wody ^^

I na końcu przykryj głowę ręcznikiem aby cały zlew był zakryty.

Nw z 10 min i powinno tam na krótki czas dać oddychać normalnie XD

Temat ten w skali debilizmu ma 10 punktów na 10. Jak można na forum o grach pytać jak wyleczyć katar? To jest jakaś kafeteria? Ja tobie powiem jak, idź do lekarza. Chyba, że nie o ten katar ci chodziło. Jeżeli pytasz o ten Katar ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Katar#mediaviewer/Plik:Qatar_in_Asia_%28special_marker%29.svg ) to polecam bombę atomową.

No więc to jest tak jakby dział Hydepark i tak jakby w opisie pisze "Podyskutujmy na każdy temat" więc mogę założyć w tym dziale temat np. "Dlaczego pingwiny nie latają?".

@DeimonD

Niet.

@Fennri

Myślałem już nad tym, ale wole zobaczyć jakiś inny sposób.

@Casual

Chciałbym się go już teraz pozbyć :(

Ja mówiłem serio, taką małą ilość sobie wlej mocno gazowanej koli, zatkaj jedną dziurę, i do drugiej wlej i mocno wciągnij, mi to pomogło.

Dobra fajka, lekko alkoholu z mlekiem ;)

No więc to jest tak jakby dział Hydepark i tak jakby w opisie pisze "Podyskutujmy na każdy temat" więc mogę założyć w tym dziale temat np. "Dlaczego pingwiny nie latają?".

Ogólna odpowiedź na twoje pytanie - bo są nielotami. Dokładniej mówiąc mają zbyt małe skrzydła aby podźwignęły taką masę ciała. Zadając takie pytania robisz z siebie delikatnie mówiąc debila. Ale aby nie było offtopu to odpowiadam - zakup krople do nosa, chociażby oxalin.

warn_ico.png
Obraza użytkownika ~ NS
up poleciała skarga,Możesz też np do zlewu nalać gorącej wody najlepiej gorącej.Potem włożyć twarz do zlewu tak aby nie dotykała oczywiście gorącej wody ^^I na końcu przykryj głowę ręcznikiem aby cały zlew był zakryty.Nw z 10 min i powinno tam na krótki czas dać oddychać normalnie XD

Zobaczę.

Ja mówiłem serio, taką małą ilość sobie wlej mocno gazowanej koli, zatkaj jedną dziurę, i do drugiej wlej i mocno wciągnij, mi to pomogło.

Nie mam Coli.

Dobra fajka, lekko alkoholu z mlekiem

Nie pale.

@Topic

Śmieszki Śmieszkami.

Dzięki za pomoc, mam nadzieje, że pomoże :)

Temat do zamknięcia.

Witam

Tak jak w temacie, jak się pozbyć kataru?! ;_; Już mnie męczy :<

Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.