Witam, gralem Katarina i looknijcie jak ucieklem
http://www.youtube.com/watch?v=rV18vuOowsc&feature=g-upl
Zapraszam do suba ;D
Pozdrawiam
Witam, gralem Katarina i looknijcie jak ucieklem
http://www.youtube.com/watch?v=rV18vuOowsc&feature=g-upl
Zapraszam do suba ;D
Pozdrawiam
Moim zdaniem takie świetne to nie było, a przeciwnicy widzę lekko nie ogarnięci. Ale gratuluje i powodzenia w następnych grach.. ;P
Powodzenia gry z noobami ^.^
To na botach ?
nic specjalnego..
nuuudyy
Miałeś fuksa to raz, a dwa ten skraner to jakiś noob był.
żal, nie widze tutaj nic ciekawego
@up jesteś noobem, zadnego fuksa nie było, był tylko nierozgarniety skarner z mundo
Ja bym Cię złapał
Hmm, wstyd by był gdybyś nie dał rady uciec tymi Shunpo, ale ogólnie ładnie... i szczęśliwie. Swoją drogą podziwiam Skarnera za brak instynktu samozachowawczego - gońmy championa który potrafi ciągle skakać i dajmy się atakować i minionom, i Warwickowi, a co!
Skarner jest w rotacji.Dlatego tak łatwo poszło .
Akcją roku bym tego nie nazwał, takie sytuacje zdarzają się dosyć często. Ktoś wyżej napisał - Skarner miał zero instynktu gracza, który zna mechaniki ucieczki różnych postaci. Tak czy inaczej akcja nie taka zła, takie ucieczki są bardzo satysfakcjonujące i malują uśmiech na twarzy grającego, gdy już jest bezpieczny
A tu nagle jeb z jakiegoś ulti ! (Ezreal, Karthus, Lux etc.). Akcja ładna, ale takie rzeczy zdarzają się nawet czesto (jeśli ktoś ogarnia).
@down Tylko przedstawiłem taką sytuację, nie miało się to odnosić do konkretnie tego meczu .
A tu nagle jeb z jakiegoś ulti! (Ezreal, Karthus, Lux etc.). Akcja ładna, ale takie rzeczy zdarzają się nawet czesto (jeśli ktoś ogarnia).
przeciez oni maja 3/4 lvle, nie ma szans by nawet zakładajac ze to low boby mid miał 6
/ mistrz offtopu, good luck
Po prostu noobki, nie wiem co to za lby, ze cie nie zlapaly
ładnie wszsystko, ale nie ma się czym zachwycać
jeżeli filmik był zrobiony z gry 1 stycznia, to MOŻLIWE że to była najlepsza ucieczka roku (2012)
Ale jestes pr0
Bardziej na tym filmiku zwracałem uwagę na tego skarnera xD Takiego nooba dawno nie widziałem ^^