Katarina najlepsza ucieczka roku

Witam, gralem Katarina i looknijcie jak ucieklem

http://www.youtube.com/watch?v=rV18vuOowsc&feature=g-upl

Zapraszam do suba ;D

Pozdrawiam

Moim zdaniem takie świetne to nie było, a przeciwnicy widzę lekko nie ogarnięci. Ale gratuluje i powodzenia w następnych grach.. ;P

Powodzenia gry z noobami ^.^

To na botach ?

nic specjalnego..

nuuudyy

Miałeś fuksa to raz, a dwa ten skraner to jakiś noob był.

żal, nie widze tutaj nic ciekawego

@up jesteś noobem, zadnego fuksa nie było, był tylko nierozgarniety skarner z mundo

Ja bym Cię złapał :P

Hmm, wstyd by był gdybyś nie dał rady uciec tymi Shunpo, ale ogólnie ładnie... i szczęśliwie. Swoją drogą podziwiam Skarnera za brak instynktu samozachowawczego - gońmy championa który potrafi ciągle skakać i dajmy się atakować i minionom, i Warwickowi, a co! :)

Skarner jest w rotacji.Dlatego tak łatwo poszło :P .

Akcją roku bym tego nie nazwał, takie sytuacje zdarzają się dosyć często. Ktoś wyżej napisał - Skarner miał zero instynktu gracza, który zna mechaniki ucieczki różnych postaci. Tak czy inaczej akcja nie taka zła, takie ucieczki są bardzo satysfakcjonujące i malują uśmiech na twarzy grającego, gdy już jest bezpieczny ;)

A tu nagle jeb z jakiegoś ulti :)! (Ezreal, Karthus, Lux etc.). Akcja ładna, ale takie rzeczy zdarzają się nawet czesto (jeśli ktoś ogarnia).

@down Tylko przedstawiłem taką sytuację, nie miało się to odnosić do konkretnie tego meczu ;).

A tu nagle jeb z jakiegoś ulti! (Ezreal, Karthus, Lux etc.). Akcja ładna, ale takie rzeczy zdarzają się nawet czesto (jeśli ktoś ogarnia).

przeciez oni maja 3/4 lvle, nie ma szans by nawet zakładajac ze to low boby mid miał 6

Tutaj masz na prawde dobre akcje ^^ (może nie z LoL'a ale jak dla mnie więcej się dzieje :D)

/ mistrz offtopu, good luck

Po prostu noobki, nie wiem co to za lby, ze cie nie zlapaly

ładnie wszsystko, ale nie ma się czym zachwycać ;)

jeżeli filmik był zrobiony z gry 1 stycznia, to MOŻLIWE że to była najlepsza ucieczka roku (2012)

Ale jestes pr0

Bardziej na tym filmiku zwracałem uwagę na tego skarnera xD Takiego nooba dawno nie widziałem ^^