Katowic - Gorlice

Witam mam maly problem. Nie mam chwilowo dostepu do kompa a na telu jest mi ciezko szukac na necie. Moze mi ktos pomoc i napisac ile kosztuje podroz z: Katowice - Gorlice

Jak kiedys patrzylem to nie ma takiej tylko jest z przesiadka w Krakowie. Jaki bylby koszt w jedna strone? To jakies 230km. Prosze o pomoc.

Kiedyś na tej trasie jeździł PKS ale go zlikwidowali i z tego co się orientuje bez przesiadki się nie obejdzie w Krk

Wlasnie wiem, ze bedzie przesiadka. Ile by ta trasa kosztowala z przesiadka?

Sorki, pisze bez pl bo jestem na telu i mi ciezko.

Zadzwoń na infolinie i się dowiesz wszystkiego

Mmm a nie ma Katowice - Krynica? Wpisalem cos i mi tak wyskoczylo. Postaram sie popatrzec na telu.

A niewygodniej zadzwonić na dworzec i zapytać??

Tak wyszlo, ze nie mam nic na koncie bo kupilem neta na telu. Katowice - Nowy Sącz też może być. Byle coś blisko Gorlic.

w 40zł się zmieszcze?

http://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=Katowice&fromV=c%7C3701&toV=c%7C60585&tabToken=e1d68397a08ceda5f419b0466e5ee89c&endCity=Nowy+S%C4%85cz

32 zl z przesiadka w krakowie

Witam mam maly problem. Nie mam chwilowo dostepu do kompa a na telu jest mi ciezko szukac na necie. Moze mi ktos pomoc i napisac ile kosztuje podroz z: Katowice - Gorlice

Jak kiedys patrzylem to nie ma takiej tylko jest z przesiadka w Krakowie. Jaki bylby koszt w jedna strone? To jakies 230km. Prosze o pomoc.