KAWAGRA! Nowy, ciekawy (chyba) i przyjazny kanał YT :D

Cześć, chciałbym Wam przedstawić mój kanał na YT, nie będzie on TYLKO i wyłącznie z gier, a w szczególności z Minecraft'a (chodź nie zaprzeczam, tak jak w filmiku że będzie on tam ukazywany :D ) Jest to kanał, o graniu (Let's Playe, Gameplaye), i nie tylko, będą tam udostępniane również innego rodzaju filmiki.

Jeżeli chcielibyście nagrywać ze mną filmiki z jakichkolwiek gier piszcie na mojego maila : kawagra11@gmail.com :D

A oto mój początkowy filmik : zapraszam do oglądania, i subskrybowania. Pozdrawiam :)

http://www.youtube.com/watch?v=-JsNVZLbN8w&feature=plcp

Jestem mile zaskoczony. W końcu ktoś z dobrym mikrofonem, po mutacji i fajny sposób prowadzenia. Jeszcze zobaczymy jak Ci pójdzie nagrywanie już samej gry. Tymczasem SUB leci :rolleyes:

Wielkie dzięki :D ogólnie ten filmik miał być jeszcze z innymi udoskonaleniami, ale nie poszło coś z planem :<

o siemaneczko znajdz jakiegoś dobrego horrora coop i dawaj nagrywamy razem :P i zyczę powodzenia w wybiciu się twojego kanału pozdro Bro *brofist*

Zapowiada się ciekawie. Subik leci. W sumie nikogo z początkujących nigdy nie subowałem ale po filmiku prezentacyjnym zapowiada się na prawdę ciekawie :).

Jak na pierwszy film zachęciłeś mnie do oczekiwania na następny, co nie zdarzyło mi się ostatnio w ogóle.

Więc życzę Ci powodzenia w wybiciu kanału i dołączam do grona twoich subskrybentów :).

@Mnichul myślę że razem nagramy zajebistego horror Co-op'a :D zabieram się do szukania :D ale Ty też :D

@Sathiel bardzo się cieszę że się spodobało ;) i dzięki za suba <3

@Mnichul myślę że razem nagramy zajebistego horror Co-op'a zabieram się do szukania ale Ty też @Sathiel bardzo się cieszę że się spodobało i dzięki za suba

gdybym miał jeszcze HL 1 to by się pyknęło cry of fear a tak to coś wkońcu się kiedyś znajdzie :D

A może nagracie Survivors? Taki Slender dla 2 osób.

A co do samego kanału to całkiem całkiem, zobaczymy co to będzie ;).

@ThePolinchik więc tak lepsze to niż robienie strony typu ta ale MC jest tyle filmików że już się chce żygać nim więc czemu by nie nagrywać czegoś innego ? może gier single z co-op dla twoim przyszłych fanów lub klasyki nieznane gry lub koreańskie perełki. Głos dobry masz więc nie marnuj się na MC. I powinieneś mieć na YT reklamy bo inaczej to tracisz czas bo po co coś robić jak w przyszłości nie da ci kasy ale tylko stratę czasu.

tak z ciekawości : jakim programem nagrywasz i jakim później to sklejasz w jedną całość / konwertujesz czy jak to tam się zwie ?

A może nagracie Survivors? Taki Slender dla 2 osób.A co do samego kanału to całkiem całkiem, zobaczymy co to będzie .

W sumie survivors mam i możemy się na niego ustawić ale nie mam linka do pobrania ale trzeba też walnąć coś konkretniejszego :P a jak nie jak tak :D

Survivors może być fajny :D Zobaczy się :D

@swiatloplis Nagrywam Frapsem, a sklejam i konwertuje Sony Vegas pro 9 :)

Survivors może być fajny Zobaczy się @swiatloplis Nagrywam Frapsem, a sklejam i konwertuje Sony Vegas pro 9

Tak jak ci radziłem :D jak będziesz myślał nad intro to pamiętaj o programie after effets cs 6 :D

Tak jak ci radziłem jak będziesz myślał nad intro to pamiętaj o programie after effets cs 6

OK OK :D będę pamiętał :D

to co może w sobote lub niedziele byśmy ciupneli w survivors?

ja mam swojego tsa jak co :P

Oczywiście :D będę czekał na resztę informacji ;)

@ThePolinchik więc tak lepsze to niż robienie strony typu ta ale MC jest tyle filmików że już się chce żygać nim więc czemu by nie nagrywać czegoś innego ? może gier single z co-op dla twoim przyszłych fanów lub klasyki nieznane gry lub koreańskie perełki. Głos dobry masz więc nie marnuj się na MC. I powinieneś mieć na YT reklamy bo inaczej to tracisz czas bo po co coś robić jak w przyszłości nie da ci kasy ale tylko stratę czasu.tak z ciekawości : jakim programem nagrywasz i jakim później to sklejasz w jedną całość / konwertujesz czy jak to tam się zwie ?

Moim zdaniem każdy nagrywa to co lubi, a jeżeli nagrywa w to co musi to już jest na starcie skreślony. Jak ktoś ma ochotę grać w Minecrafta, to czemu nie?

Jak będzie to fajnie zrobione, a nie wymuszane jak w 70% youtuberów to będzie wyglądać naturalnie przez co ciekawiej się będzie to oglądało.

Niestety większość bierze Minecrafta z chęci zdobycia wielu widzów bo wiedzą, że dzięki temu zbiorą widzów(miliony dzieci co tę grę ubóstwiają i będą pieniądze za to), ja czegoś takiego nie szanuję i w końcu to się na nich odbije.

Tutaj nie jest nastawione głównie na Minecrafta z tego co widzę to jak Ci sie nie bedzie podobało mozesz zawsze coś dla siebie odnaleźć.

Zazwyczaj jest tak, że nie subujesz kanału żeby oglądać wszystko na nim tylko to co Ci pasuję.

Nic na siłę ;).

Moim zdaniem każdy nagrywa to co lubi, a jeżeli nagrywa w to co musi to już jest na starcie skreślony. Jak ktoś ma ochotę grać w Minecrafta, to czemu nie?Jak będzie to fajnie zrobione, a nie wymuszane jak w 70% youtuberów to będzie wyglądać naturalnie przez co ciekawiej się będzie to oglądało.Niestety większość bierze Minecrafta z chęci zdobycia wielu widzów bo wiedzą, że dzięki temu zbiorą widzów(miliony dzieci co tę grę ubóstwiają i będą pieniądze za to), ja czegoś takiego nie szanuję i w końcu to się na nich odbije.Tutaj nie jest nastawione głównie na Minecrafta z tego co widzę to jak Ci sie nie bedzie podobało mozesz zawsze coś dla siebie odnaleźć.Zazwyczaj jest tak, że nie subujesz kanału żeby oglądać wszystko na nim tylko to co Ci pasuję.Nic na siłę .

Sathiel, masz rację! Jeżeli ktoś nagrywa ciągle z MC to po pewnym czasie robi się nudne, i właśnie tak jak mówisz, niektórzy nagrywają z gier w których nie czują się dobrze, i wygląda to jak wygląda. Powinna to być naturalna radość z grania/nagrywania. Ale to tylko moje zdanie :D

ok kawcia dzisiaj możemy pyknąć w survivors mam nadzieję że masz pobrane :D napisz która godzina ci odpowiada bo mi każda poranna a tak to po południu do 16 :D później trzeba pooddychać świeżym powietrzem :D

a i jak już wybierzesz godzinkę to napisz a ja ci później tsa podam :D

Cześć, chciałbym Wam przedstawić mój kanał na YT, nie będzie on TYLKO i wyłącznie z gier, a w szczególności z Minecraft'a (chodź nie zaprzeczam, tak jak w filmiku że będzie on tam ukazywany :D ) Jest to kanał, o graniu (Let's Playe, Gameplaye), i nie tylko, będą tam udostępniane również innego rodzaju filmiki.

Jeżeli chcielibyście nagrywać ze mną filmiki z jakichkolwiek gier piszcie na mojego maila : kawagra11@gmail.com :D

A oto mój początkowy filmik : zapraszam do oglądania, i subskrybowania. Pozdrawiam :)

http://www.youtube.com/watch?v=-JsNVZLbN8w&feature=plcp