Kennen, Malzahar czy Cassiopeia

Hej! Wiem, że miałem już wątek o wyborze chempiona (Kupiłem Anivię) lecz teraz znowu nie wiem kogo wybrać :). W temacie są bohaterowie nad którymi się zastanawiałem. Jeśli możecie, poradźcie kogo z nich mam kupić (plusy i minusy, czy coś w tym stylu), oczywiście nie musi to być champion z tej trójki, ale także jakiś inny, niekoniecznie za 6,3k. Dzięki wszystkim za głosy.

P.S. Nie chcę Vayne :D

P.S.2 (play station 2 :) ) Cassiopeią zagrałem gdy była w darmowych i jest na prawdę niezła. Niby bardzo trudno ją ogarnąć, a taka lama jak ja miała nawet dobre staty (ale co to da, skoro reszta teamu focusuje tanka... ehh...)

Wg mnie z tej trójki dwa hero sąbardzo dobrzy Cassiopea i Malzahar.

Bardziej przydatny dla teamu jest malzahar - na dreamhack praktycznie w kazdej grze turniejowej byl wybierany malzahar, po turnieju nawet troszke go znerfowali ale mysle ze i tak jest kozak. Casiopee czasem sie spotyka w high elo games ale wg mnie to trudna postac i naprawde trzeba byc kozakiem zeby nia dobrze zagrac. Choc skoro piszesz ze miales nia dobre staty to moze wlasnie to jest to. ;)

Moim zdaniem kennen byłby także odpowiedni dlatego że jest to dosyć ciekawa postać. Jego ulti jest po prostu świetne. Lecz zależy wszystko od tego jakimi postaciami lubisz grać. Próbuj te które są darmowe a potem je kupuj jeżeli ci się spodobają. To najlepsza opcja chyba. I najlepiej byłoby gdyby te postacie były do 3150 ip dlatego że moim zdaniem 6k to strata czasu na jednego championa.

Kupuj Cassiopei'e... jak dobrze dobierzesz runki, to cd Ci spadnie i spamujesz skille - GAME OVER - Victory :)

Niby wszyscy o Cassiopei i Malzaharze, a ja polecam Kennena, można go robić pod ad, ap, hybryde, więc na pewno Ci się spodoba, osobiście grałem praktycznie każdym championem i najbardziej do gustu przypadł mi Kennen[taki mały mysz], kupiłem go jako jedynego z tej trójcy, ale jeżeli interesuje Cię bardzo duży dmg, mało hp to Cassiopeia, jeżeli chcesz kosić tanków, wybierz Malza[procentówka ze spella, to na tyle.

Hej! Wiem, że miałem już wątek o wyborze chempiona (Kupiłem Anivię) lecz teraz znowu nie wiem kogo wybrać :). W temacie są bohaterowie nad którymi się zastanawiałem. Jeśli możecie, poradźcie kogo z nich mam kupić (plusy i minusy, czy coś w tym stylu), oczywiście nie musi to być champion z tej trójki, ale także jakiś inny, niekoniecznie za 6,3k. Dzięki wszystkim za głosy.

P.S. Nie chcę Vayne :D

P.S.2 (play station 2 :) ) Cassiopeią zagrałem gdy była w darmowych i jest na prawdę niezła. Niby bardzo trudno ją ogarnąć, a taka lama jak ja miała nawet dobre staty (ale co to da, skoro reszta teamu focusuje tanka... ehh...)