Key path of exile

Witam, a wiec w newsie guru ludzie raczej nie patrza na te ostatnie strony, wiec jest mala mozliwosc, ze dostane ten klucz. Wzialem udzial w kilku konkursach, ale watpie w moja wygrana, a wiec jezeli jakis mily wacpan moglby ustapic mi tego kluczyka dla znajomego bardzo by mi pomogl (milo by bylo, gdyby jeszcze znalazl sie jakis dla mojego kolegi), gdyz czekam na ta bete od dlugiego czasu, ale z kluczem jest jednak problem :(. Jezeli ktos jeszcze chcialby dostac kluczyk, niech napisze w tym temacie, aby nie robic balaganu na forum :).

Z gory dziekuje

(prosze o kontakt na pw, lub na gg podane w profilu)

hey jezeli ktos ma na zbyciu kluczyk z checia bym przygarnal ;) bo sam polowalem na bete no ale niestety nie udało mi sie ;) z góry dziekuje

Ja również prosiłbym o klucz/inva dla frienda. Zarejestrowałem kilka kont do bety PoE, ale żadne się nie dostało.

rowniez dolaczam sie do prosb ;) postaram sie jakos odwdzieczyc ;)

Ja tak samo prosil bym o kluczyk lub o inva na bete . Moje konto na http://www.pathofexile.com/ to mapucze .

Wymienię zaproszenie do bety Gotham City Imposters za klucz do PoE ;-)

Witam, bardzo byłbym wdzięczny za klucz do PoE, w oczekiwaniu na Diablo 3 najsensowniejszym wyjściem jest pograć w to.

Pozdrawiam

Tez bym prosil czekam juz 5 miechow i nic jak ktos chojny sie znajdzie to dzieki ...

@hojny* tak dla słowników :D

A nie możecie pcozekać na OBT albo na finalną wersje, nie rozumie, co was tak ciągnie.

Jakoś tak... Bardzo trafne pytanie, myślę, że wcześniejsze zaznajomienie się z grą + ogólnie dostępna nuda przyczyniają się do takiego stanu rzeczy ;p

mam do rozdania klucz do bety

zgłaszać się na PM to wyśle

Kluczyk działa.

Do zobaczenia w grze.

Również przyjmę jeden kluczyk.

Jeżeli ktoś takowy posiada niech napisze na PW.

@edit. Z ciekawości wszedłem na swój profil na stronie PoE i okazało się, że aktywowali moje konto ( nie wiek jak i czemu ale klucza nie miałem), więc nie potrzebuje już drugiego klucza.

Może w końcu będą jakieś szanse, ja szukam klucza.

Poprosze kluczyk

Witam Wymienie Klucz do Bety PoE , oraz konto z dostępem do Bety ;) za konto do jakiejś innej bety mmo lub konto do darmowego mmo z wysokim lvl ;) pilne !! wymiana od zaraz !! kontakt GG : 5112393 lub kom sms : 797684994

Witam:)

Ja rowniez poprosilbym o klucz do bety jesli to mozliwe :)

Pozdrawiam :)

sory wszystkim

jak się okazało kluczyk był jednorazowego użytku, dostała go pierwsza osoba która do mnie napisała, wszystkim następnym klucz nie podchodził, nie wiedziałem o tym, nie piszcie już do mnie w sprawie klucza :)

Witam, a wiec w newsie guru ludzie raczej nie patrza na te ostatnie strony, wiec jest mala mozliwosc, ze dostane ten klucz. Wzialem udzial w kilku konkursach, ale watpie w moja wygrana, a wiec jezeli jakis mily wacpan moglby ustapic mi tego kluczyka dla znajomego bardzo by mi pomogl (milo by bylo, gdyby jeszcze znalazl sie jakis dla mojego kolegi), gdyz czekam na ta bete od dlugiego czasu, ale z kluczem jest jednak problem :(. Jezeli ktos jeszcze chcialby dostac kluczyk, niech napisze w tym temacie, aby nie robic balaganu na forum :).

Z gory dziekuje

(prosze o kontakt na pw, lub na gg podane w profilu)