Khajiit Dragonknight Earthen Heart Build

Siemka,

Kontynuuje testowanie klas w TESO.

Lucznikiem gra sie genialnie, ale czas na cos w zwarciu lub poldystans.

Mam maly problem bo nie wiem jak budowac postac z tematu. Mianowicie czy w magicke czy stamine? 2h weapon czy 1h + shield?

Z tego za zauwazylem ze pod Earthen heart wszytski skille konsumuja tylko magicke... stamina nie jest potrzebna? Magicka wzmacnia skille tej klasy?

Przepraszam ze taki grad pytan, ale lubie widziec na czym stoje.

Nawet znalazlem kalkulator skilli, ale moja wiedza jest zbyt niska aby ogarniac to wszytsko.

Ogólnie skille radziłbym rozwinąć i tak wszystkie (jeśli chodzi o klasowe). Te z Earthen heart mimo że konsumują magicke to nie są umiejętności typowo ofensywne. To jest ścieżka pod tanka. Wszystko zależy co chcesz z niego zrobić. Magica zwiększy "siłę" tych umiejętności ale mimo to one nie zrobią ogromnych obrażeń. Zwłaszcza że chcesz zrobić postać do walki z bliska- obrażenia od broni (nie licząc kosturów) skalują się od staminy

Pod tanka:

Dałbym dużo w życie, reszta w stamine. 1h+shield do tego najlepiej łuk, ostatecznie 2h.

Pod DD:

Odwrotnie- dużo w stamine, trochę w życie. 2h lub dual (ale nie sztylety) + co tam chcesz (też najlepiej łuk ponieważ w razie czego możesz się wycofać i robić obrażenia). Od tej ścieżki DK będziesz wtedy używał molten weapons i stone fist

@EDIT

Dodatkowe info- dobrze by było byś zawsze trzymał chociaż jeden skill z każdej ścieżki na pasku. Nawet jeśli nie będziesz używał skill jak i całe drzewko będzie się rozwijać

Maelzi chciales powiedziec defensywne

Ofensywa - natarcie,atak

Defensywa-obrona,wsparcie

Dobrze napisałem- "nie są umiejętności typowo ofensywne"... czyli nastawione na defensywe- jesteś pewien że napisałem źle?

Siemka,

Kontynuuje testowanie klas w TESO.

Lucznikiem gra sie genialnie, ale czas na cos w zwarciu lub poldystans.

Mam maly problem bo nie wiem jak budowac postac z tematu. Mianowicie czy w magicke czy stamine? 2h weapon czy 1h + shield?

Z tego za zauwazylem ze pod Earthen heart wszytski skille konsumuja tylko magicke... stamina nie jest potrzebna? Magicka wzmacnia skille tej klasy?

Przepraszam ze taki grad pytan, ale lubie widziec na czym stoje.

Nawet znalazlem kalkulator skilli, ale moja wiedza jest zbyt niska aby ogarniac to wszytsko.