Kichanie, a krocze

Pytanie do płci męskiej, czy po kichaniu boli was czasami okolica krocza i samo kroczę, może wie ktoś czemu tak się dzieje ?

Mnie osobiscie nie boli O,o dosc dziwne pytanie xd

Mnie tylko po kichnięciu od razu staje, także nawet fizjolodzy nie mają pojęcia o co tu chodzi.

Możesz w okolicach krocza mieć coś uszkodzone i po gwałtownym kichnieciu podrażniasz to miejsce i boli. Zalecam udane się do lekarza specjalisty bo to może być dość groźne dla twojej przyszłości w sferze intymnej.

Haha śmieszne pytanie, ale coś w tym dziwnego musi być, bo mnie po kichnięciu bolą przez chwile dłonie, nie zawsze, ale często. Mhm, ciekawe czym to jest spowodowane :|

@EDIT; Poczytałem w interentach i podobno mój przypadek, jak i twój, są normalne i często zdarzają się przy nagłym kichnięciu czy nawet gdy masz kaszel,

Możesz mieć zapalenie cewki moczowej, dlatego przy kichaniu może boleć Cie cała moszna i prącie

zapalenie układu moczowego/czasem rozwijająca się przepuklina może powodować różne nieprzyjemne sytuacje, więc mimo wszystko lepiej pójść do lekarza i się upewnić

Pytanie do płci męskiej, czy po kichaniu boli was czasami okolica krocza i samo kroczę, może wie ktoś czemu tak się dzieje ?

Pęcherz , kichając możesz jakiś nerw poruszać lub, że tak powiem z przewodami masz problem ;)

Już słyszałem o podobnych przypadkach i np kumpel trafił do szpitala bo jak kaszlał czy kichał to go w tyłku kuło coś :P co się potem okazało, jak mu z rok wcześniej sztuczka na rowerze nie wyszła i przydzwonił jądrami w słup to wtedy z przedowami mu się coś powaliło ( przewody między jajami a tyłkiem ) i stan zapalny się zrobił.

Idz zrób zdjęcie, do urologa się zapisz i będzie wiadomo co to jest.

Tylko zaznacz, że nie chcesz badania na prostate :D bo ci paluch w dupsko wsadzą

Nieraz tez tak mam jak by jakis nerw czy cos ale rzadko jednak nieraz mam taki bol.

Ja jak poczuje zapach papierosów to mi brew lata :D albo jak ćwicze to prawy policzek czasem drgnie :D

Każdy ma takie rzeczy mniejsze lub większe ;) więc możliwe, że to właśnie nerw.

Gorzej jak naprawdę niepokojąco boli to tak czy siak zapisz się do lekarza

odświeżam, bo temat ciekawie się czytało i może ktoś doda coś jeszcze.