Pytanie do płci męskiej, czy po kichaniu boli was czasami okolica krocza i samo kroczę, może wie ktoś czemu tak się dzieje ?
Kichanie, a krocze
Mnie osobiscie nie boli O,o dosc dziwne pytanie xd
Mnie tylko po kichnięciu od razu staje, także nawet fizjolodzy nie mają pojęcia o co tu chodzi.
Możesz w okolicach krocza mieć coś uszkodzone i po gwałtownym kichnieciu podrażniasz to miejsce i boli. Zalecam udane się do lekarza specjalisty bo to może być dość groźne dla twojej przyszłości w sferze intymnej.
Haha śmieszne pytanie, ale coś w tym dziwnego musi być, bo mnie po kichnięciu bolą przez chwile dłonie, nie zawsze, ale często. Mhm, ciekawe czym to jest spowodowane :|
@EDIT; Poczytałem w interentach i podobno mój przypadek, jak i twój, są normalne i często zdarzają się przy nagłym kichnięciu czy nawet gdy masz kaszel,
Możesz mieć zapalenie cewki moczowej, dlatego przy kichaniu może boleć Cie cała moszna i prącie
zapalenie układu moczowego/czasem rozwijająca się przepuklina może powodować różne nieprzyjemne sytuacje, więc mimo wszystko lepiej pójść do lekarza i się upewnić
Pytanie do płci męskiej, czy po kichaniu boli was czasami okolica krocza i samo kroczę, może wie ktoś czemu tak się dzieje ?
Pęcherz , kichając możesz jakiś nerw poruszać lub, że tak powiem z przewodami masz problem
Już słyszałem o podobnych przypadkach i np kumpel trafił do szpitala bo jak kaszlał czy kichał to go w tyłku kuło coś co się potem okazało, jak mu z rok wcześniej sztuczka na rowerze nie wyszła i przydzwonił jądrami w słup to wtedy z przedowami mu się coś powaliło ( przewody między jajami a tyłkiem ) i stan zapalny się zrobił.
Idz zrób zdjęcie, do urologa się zapisz i będzie wiadomo co to jest.
Tylko zaznacz, że nie chcesz badania na prostate bo ci paluch w dupsko wsadzą
Nieraz tez tak mam jak by jakis nerw czy cos ale rzadko jednak nieraz mam taki bol.
Ja jak poczuje zapach papierosów to mi brew lata albo jak ćwicze to prawy policzek czasem drgnie
Każdy ma takie rzeczy mniejsze lub większe więc możliwe, że to właśnie nerw.
Gorzej jak naprawdę niepokojąco boli to tak czy siak zapisz się do lekarza
odświeżam, bo temat ciekawie się czytało i może ktoś doda coś jeszcze.