Moje pytanie tak jak w temacie. Kupuje rafa przez allegro i mi abonament zgasl 04.01.13 i on mowi ze jest frozen
Kiedy konto jest frozen?
Dziwnie sformułowane pytanie,z tego co napisałeś abonament ci się skończył więc konto przeszło automatycznie w stan"Frozen".Musisz odnowić abonament i tyle :PP
Kali nie rozumieć co Ty pisać. Popraw to co Ty napisać.
konto jest zamrozone, gdy nie masz wykupionego abonamentu, a z tego co pamietam, rafa mozna wziac tylko na aktywne konto, wiec aby dodac rafa, musisz kupic prepaid, i wtedy dopiero rafa
Nie do końca - swojego czasu kupowałem RaF na konto frozen i sprzedający dał mi kod (wpisywany w miejsce pre-paida) który pozwolił na odpalenie Rafa - skontaktuje się ze sprzedającym.
Swoją drogą do dziś nie wiem co to był za kod i co on robił, ale robił
@UP ten kodzik aktywuje Twoje konto na około 15 minut, po to żeby można było wysłać RAF'a.
nie radze kupować RaFa , gwarantowany ban.
Vusion, z tego co wiem, to nawet blue post na forum był odnośnie RAF i jego wykorzystywania do "tańszego" czasu gry. Jest to zachowanie naganne i moralnie niewłaściwe, pogwałcające część umowy licencyjnej ale nie prowadzące do blokady konta całkowitej lub czasowej. Negatywną konsekwencją RAF'a może być "czasowe" wyłączenie tej promocji czyli innymi słowy odebranie tego czasu gry. Przypadki w których konto może zostać zbanowane są ściśle określone w umowie, zaś "ogólne działanie na szkodę" nie jest terminem dostatecznie doprecyzowanym by mogło zostać pod tą liste podpięte.
Jedyne bany, a i tak bardzo szybko cofnięte, miały miejsce gdy ludzie "kupowali" od razu cały rok w celu nadużycia promocji Annual Pass krótko po jej ogłoszeniu. Cza gry z RAF można stracić, ale przy odrobinie szczęścia i rozumu (czyt. nie kupowaniu roku na raz) jest to opcja optymalnie bezpieczna/ Ale i nie fair
Ja sam mam UK ale tylko po to zeby czasem wylevelować z kimś postać , nie wykorzystuje tego do game time.
Moje pytanie tak jak w temacie. Kupuje rafa przez allegro i mi abonament zgasl 04.01.13 i on mowi ze jest frozen