Kiedy wychodza patche?

CiaoO z nadchodzącym patchem hecarim w którym mają byc podobno dostępni dwaj nowi bohaterowie (Hecarim i Varus). Z racji tego oto moje pytanie - czy patch jest:

ODP A - W nocy ze poniedziałku na wtorek (między 00;00-04:00) wraz ze zmianą tygodniowej rotacji? - według mnie

ODP B - We srodę - według kumpla - brak argumentów dlaczego

ODP C - We czwartek - według brata - brak argumentów dlaczego

Dodam jako ciekawostkę iż w patchu ma być przeniesienie masteries na serwery Online Riotu a w ramce na niebiesko z niebieskim wykrzyknikiem w cliencie widnieje data 04/10 czyli domniemany czwartek - czyli jakby patch.

Co o tym sądzicie?

Prawidłowa odpowiedź owocuje w nagrodę dołączenia "dla piania" do drużyny rankingowej Oddamy Traktor Obamy i worek siana

CiaoO z nadchodzącym patchem hecarim w którym mają byc podobno dostępni dwaj nowi bohaterowie (Hecarim i Varus). Z racji tego oto moje pytanie - czy patch jest:ODP A - W nocy ze poniedziałku na wtorek (między 00;00-04:00) wraz ze zmianą tygodniowej rotacji? - według mnieODP B - We srodę - według kumpla - brak argumentów dlaczegoODP C - We czwartek - według brata - brak argumentów dlaczegoDodam jako ciekawostkę iż w patchu ma być przeniesienie masteries na serwery Online Riotu a w ramce na niebiesko z niebieskim wykrzyknikiem w cliencie widnieje data 04/10 czyli domniemany czwartek - czyli jakby patch.Co o tym sądzicie?Prawidłowa odpowiedź owocuje w nagrodę dołączenia "dla piania" do drużyny rankingowej Oddamy Traktor Obamy i worek siana

O ile dobrze pamiętam to nowi bohaterowie wychodzą w środy, jeden dzień po aktualizacji darmowej rotacji.

Ciekawostka niezmiernie ciekawa. Zakładam że każdy gracz nie zauważył wielkiego jak byk komunikatu na stronie głównej summonera.

I koniec końców - kto ci powiedział że wszystko musi być w jednym patchu. Tak jest wygodniej ale nie koniecznie tak będzie.

Jak patch wyjdzie to wyjdzie i nie ma co gdybać bo to zależy tylko i wyłącznie od nich.

I do cholery nie 'WE środę' tylko 'W środę'!!!!!

CiaoO z nadchodzącym patchem hecarim w którym mają byc podobno dostępni dwaj nowi bohaterowie (Hecarim i Varus). Z racji tego oto moje pytanie - czy patch jest:

ODP A - W nocy ze poniedziałku na wtorek (między 00;00-04:00) wraz ze zmianą tygodniowej rotacji? - według mnie

ODP B - We srodę - według kumpla - brak argumentów dlaczego

ODP C - We czwartek - według brata - brak argumentów dlaczego

Dodam jako ciekawostkę iż w patchu ma być przeniesienie masteries na serwery Online Riotu a w ramce na niebiesko z niebieskim wykrzyknikiem w cliencie widnieje data 04/10 czyli domniemany czwartek - czyli jakby patch.

Co o tym sądzicie?

Prawidłowa odpowiedź owocuje w nagrodę dołączenia "dla piania" do drużyny rankingowej Oddamy Traktor Obamy i worek siana