Kilka chętnych graczy

Witam ! :) Poszukuję chętnych graczy do zagrania wraz ze mną w Aiona ! Oczywiście Free To Play !

Zaczynamy od 0 !

Chętni pisać tutaj lub na gg :)

Wybacz ale musialem Kilku a nie "Kilka" ( wiem ze polska trudna jezyka ^^ ) :)

@down wnioslem "kaganek oswiaty" , tylko widocznie swiatlo dla Ciebie za jasne , i jak widac razi w oczy :blink:B)

Wybacz ale musialem Kilku a nie "Kilka" ( wiem ze polska trudna jezyka ^^ )

Albo wypowiadasz się w temacie albo wypierdalasz , jak chcesz poprawiać błędy to zostań humanistą i nauczycielem. Nic do temu nie wniosłeś.

warn_ico.png
Za wulgaryzm. Jako, że już masz pełny poziom ostrzeżeń to ban na 10 dni. - Kubox

co do przeklinania na forum to warna dostaniesz od razu mówię.

Co do tematu to wbij na spatalos, wbij 30lvl to cię przyjmę to gildii która oczywiście jest w top 10 =3

ale pod jednym warunkiem (przyjmujemy głównie tylko 55) ale jako oficer gildii to chyba 1 czy 2 wyjątki zrobić mogę , a do warunku to :

1. Kultura (1 wyzwisko / przekleństwo czy jakieś teksty na czacie , wylatujesz.)

2. Codziennie grasz

3.Szybko wbijasz lvl.

po co mu proponujes zgre na spalatosie jak ten server juz wymarly jest prawie i same wygearowane maxy lataja...inteligentne

po co mu proponujes zgre na spalatosie jak ten server juz wymarly jest prawie i same wygearowane maxy lataja...inteligentne

Uahahahahhahahah XD , oj chłopcze....

Spatalos wymarły ? dziwne...Bo to był 1 ich serwer , i zawsze jest najbardziej zaludniony , najwięcej polaków + gildii

ps. Idziesz choćby do Poety i masz ze 400+ ludu który non stop biega i questuje....

Sanctum ? laggi każdy chyba ma....Wszędzie jest ludu więc mi nie pierdziel bo mam postacie na wszystkich serwach i chyba lepiej wiem -_-

Ja wiem jeszcze lepiej, i Anuhart for the win. :)

http://aioninfo.com/

Tam jest najlepiej zaczynać, bo serwer najnowszy, najtańszy, i masa cała gama newbów z którymi możesz iść w party ^^.

Uahahahahhahahah XD , oj chłopcze....

Napisał 16-latek...

Ja tez proponuje Anuhart, bo to najświeższy serwer (oraz Nexus, który jest starszy o jakieś 2 tygodnie) i dość sporo biega tam graczy low levelowych dlatego najrozsądniej tam zacząć grę od 0.

Na spatalosie 70% to sami Polacy....Do tego na nim najwięcej gildii jest ^^

ja doradzam , nie wiem graj na którym chcesz , ja polecam Spatalosa

Na spatalosie 70% to sami Polacy....Do tego na nim najwięcej gildii jest ^^ja doradzam , nie wiem graj na którym chcesz , ja polecam Spatalosa

gosc wez sie ogarnij bo piszesz glupoty , jak jeden z najstarszych serevrow mzoe byc njbardziej zaludnionym pomysl...Nexus i Anuhart to najbardzije zaludnione i swieze servery ;] wiec nie pisz glupot

a jak wygląda craft w Aionie??

Zbierasz godzinami materiały a później godzinami je obrabiasz.

Co do Spatalosa sprawa wygląda tak, że jest sporo ludzi na 55 lvl, ale też jest dużo low levelowych postaci. Problemów ze znalezieniem party raczej nie ma na żadnym lvlu. Jest bardzo dużo Polaków oraz polskich legionów. Co do PvP sprawa wygląda już mnie ciekawie. Bardzo wiele ludzi ma już sety pod PvP, gdyż grają na tym serwerze bardzo długo, a co za tym idzie jeżeli Ty nie masz takiego seta i trafisz na takiego kolesia np na arenie to jesteś na dwa strzały. Ogólnie mogę polecić ten serwer, ale gra się tu na pewno trudniej niż na serwerach otwartych po przejściu Aiona na F2P.

czy odczuwalne jest brak konta veterana?? i czy dzięki craftowi można jakoś uzbierać albo stworzyć jakiś fajny secik??

Tak i tak.

Każdy Cookiego zna z hojności na serwerze....Może dlatego że rozdaje kinnah ? :D ostatnio gościowi dałem za free gold packa XD

więc o dobrego seta nasi członkowie bać się nie muszą , szczególnie że mam craft na 400lvlu. XD

Witam ! :) Poszukuję chętnych graczy do zagrania wraz ze mną w Aiona ! Oczywiście Free To Play !

Zaczynamy od 0 !

Chętni pisać tutaj lub na gg :)