Kilka gier MMO - pójdą mi ? - pomoc

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy te gry zadziałają na moim kompie ??

-Aion
-Tera Online
- Lineage 2
-Vindictus
- Dragon Nest
- WoW serwer priv
- Silkroad Online / Silkroad R
- Allods Online
- Dekaron
- Dungeons & Dragons Online

Mój sprzęt : Windows XP, 1 GB RAM, 2,6 GHz, procesor athlon 64 x2 5000, Geforce 8500 GT

Sprawdzałem na tej stronie http://systemrequirementslab.com/cyri ale nw czy to jest aktualne ponieważ niektóre z tych gier mogą mieć z wyżone lub zniżone wymagania.

Czago oczekuje ??

Oczekuje od was pomocy, żebyś cie napisali mi czy dana gra mi pójdzie na niskich wymaganich, żeby mi nie zacinało przy rozgrywce (grafika może być bardzo słaba na niskich mi to nie przeszkadza).

Przykład: Aion - zadziała na mini w 100% a na wysokich na 20%/ zadziała na niskich jeśli
zmnienisz...

Za pomoc nagrodzę lajkami :D

-Aion może
-Tera Online nie
- Lineage 2 tak
-Vindictus nie
- Dragon Nest tak
- WoW serwer priv tak
- Silkroad Online / Silkroad R ta
- Allods Online nie wiem
- Dekaron nie wiem
- Dungeons & Dragons Online tak

Allods i Dekaron, też powinny odpalić.

L2 nie bedzie smigac nawet te starsze kroniki.

Ale jakbyście mogli to bym był wam wdzięczny czybyście mogli napisać na ile % albo w jakiej skali pójdą te gry ??
Bo np. Aion może iść np. na full to chciałbym wiedzieć ;)Np. Aion low wymaganiach na 100% a na full to na 30 % żebym miał pewność że Aion na niskich wymaganiach wymaganiach pójdzie na 100 % bez żadnych komplikacji itd.

Jakby co to z góry dzięki za to i napewno bd lajki xD :D

Aion i wysoke detale z takim kompem? - nigdy. Na średnich może, ale spodziewaj się 5-10 fpsów.

Allods Online to nie jestem pewien, ale nie była tam grafika urywająca d*pę.

Dragon Nest - nie odpalisz na wysokich i na średnie też bym się nie porywał.

Najlepiej wyjdziesz na tym jak sam przetestujesz, co i jak. Zdaje się, że to leciwy komputer, więc nie liczyłbym na 100% osiągi z jego strony, dlatego nikt Ci nie powiem, jak gra będzie u Ciebie działać. A zwłaszcza z jakąś dziwną procentową dokładnością.

No to żeby było łatwiej, z tych 10 gier :
1.Które mi pójdą na 100% bez żadnych komplikacji ??
2. Które pójdą na low wymaganiach dobrze ?
3. Które mi w ogóle nie pójdą alb pójdą ale będą spore komplikacje ( np. spore lagi)

Jakbyście mogli dać do tych 3 punktów spełniające tę role gry to byłbym bardzo wdzięczny i na tym by się zakończyło :D

Więc was proszę o odpowiedzi i z góry dzięki wielkie :)

1. Vindictus

WoW

Silkroad

Dekaron

Dungeons&Dragons

3. Tera

Lineage 2

Dragon Nest

2. Allods Online

Aion

1. VindictusWoWSilkroadDekaronDungeons&Dragons3. TeraLineage 2Dragon Nest2. Allods OnlineAion

I takiej odpowiedzi oczekiwałem :D Dzięki wielkie :P

Ktoś jeszcze może tak samo odpowiedzieć ?? Z godzi się z kristal czy inaczej będzie ??

-Aion nie bedzie super pieknie wiec odmawiam
-Tera Online nie pojdzie
- Lineage 2 zapomnij
-Vindictus slabo bardzo
- Dragon Nest powinno
- WoW serwer priv da rade
- Silkroad Online / Silkroad R na 100% pojdzie
- Allods Online nie wiem
- Dekaron pojdzie
- Dungeons & Dragons Online nie wiem

2. Vindictus

1. WoW

1. Silkroad

2. Dekaron

2. Dungeons&Dragons

3. Tera

Lineage 2

3. Dragon Nest

2. Allods Online

Aion

Stu procentowej szansy nigdy nie będzie, więc po prostu sprawdź daną grę w cyri, w większości przypadków pokazuje poprawnie (przynajmniej jezeli chodzi o mnie). Te dwie co nie zaznaczyłem to sam nie wiem, więc dostosuj się do tego co wyżej powiedziałem.

2. Vindictus1. WoW1. Silkroad2. Dekaron2. Dungeons&Dragons3. TeraLineage 23. Dragon Nest2. Allods OnlineAionStu procentowej szansy nigdy nie będzie, więc po prostu sprawdź daną grę w cyri, w większości przypadków pokazuje poprawnie (przynajmniej jezeli chodzi o mnie). Te dwie co nie zaznaczyłem to sam nie wiem, więc dostosuj się do tego co wyżej powiedziałem.

Okey dobra sprawdzę mam nadzieję, że dobrze będzie :D

Patrzyłem na cyri i tak:

1. Które pójdą mi bez komplikacji na full wymaganiach to :

- VIndictus - na max wymaganiach pisze na cyri
- Silkroad Online - tak samo na max
- Allods Online - nie było na cyri ale szukałem i też na max pójdzie

2. Gry, które pójdą na low to :

- Aion
- Lineage 2
- Dragon Nest
- WoW
- Dekaron - na bardzo niskich musi być czytałem na stronie gry bo w cyri nie było

3. Gry które nie pójdą to :

-Tera Online

Nw. czy to jest wgl. prawda ? ktoś się z tym może zgodzić czy ma jakieś inne zdanie ?

Ale co tu się zgadzać? Pisałem już Ci wcześniej, sprawdź jak będą się sprawować na Twoim setupie. Liczysz na to, że ktoś ma taki sam komputer i powie Ci czy to prawda? Zainstaluj i zagraj. Od tego momentu jak napisałeś ten temat, już dawno byś stwierdził, przynajmniej w wypadku jednego tytułu, czy gra działa płynnie.

Skoro Ciri Ci tak pokazała, to zacznij od testowania tych pierwszych.

Tak naprawdę nie da się określić na ile Ci pójdzie dana gra, polecam wejść na http://systemrequirementslab.com/cyri Wpisujesz nazwe gry, i tam klikasz, pokazuje Ci czy Ci to śmignie, i jeżeli tak, to na jakich LOW HIGH MEDIUM

Co do tych gier, uważam że Aion Ci nie pójdzie ew. będzie mocno lagowało, Tera to samo, Lineage2 kiedyś miało małe wymagania, ale po tych wszystkich aktualizacjach są marne szanse, Vindictus by Ci poszedł, Dragon Nest także, WoW też Ci pójdzie jeżeli masz spory dysk, z Silkroadem nie powinno być większych problemów, Allods, tutaj podobna sytuacja co do Aiona i Tery.Dekaron, sam odpalałem kiedyś na swoim gracie, i jako tako chodzilo takze powinno Ci odpalić,Dungeons&Dragons Online, nie znam tej gry to sie nie wypowiadam, ale raczej nie odpali Ci

Największym ''-'' twojego komputera jest chyba ilość RAM'u, bo na 1GB RAM ciężko o płynną grę, gdyż jak wiemy RAM odpowiada głównie za szybkość komputera, co za tym idzie także gier, polecam Ci wejść na tą strone co podałem, a jeżeli nie chcesz, to pewniakami będą Vindictus,Dragon Nest, WoW, Silkroad,Dekaron. Co do reszty musiałbyś zrobić te testy, ew. poczytać o wymaganiach tych gier aktualnych i porównać, lecz moje zdanie jest takie, że jezeli mam grać w gre na minimalnych ustawieniach, to wole nie grać wcale, bo tak naprawdę cała magia gry, zaczyna się gdy mamy ją na full detalach, i widzimy to piękne otoczenie, efektywność skilli, i wygląd postaci . Pozdrawiam

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy te gry zadziałają na moim kompie ??

-Aion
-Tera Online
- Lineage 2
-Vindictus
- Dragon Nest
- WoW serwer priv
- Silkroad Online / Silkroad R
- Allods Online
- Dekaron

Mój sprzęt : Windows XP, 1 GB RAM, 2,6 GHz, procesor athlon 64 x2 5000, Geforce 8500 GT

Sprawdzałem na tej stronie http://systemrequirementslab.com/cyri ale nw czy to jest aktualne ponieważ niektóre z tych gier mogą mieć z wyżone lub zniżone wymagania.

Czago oczekuje ??

Oczekuje od was pomocy, żebyś cie napisali mi czy dana gra mi pójdzie na niskich wymaganich, żeby mi nie zacinało przy rozgrywce (grafika może być bardzo słaba na niskich mi to nie przeszkadza).

Przykład: Aion - zadziała na mini w 100% a na wysokich na 20%/ zadziała na niskich jeśli
zmnienisz...

Za pomoc nagrodzę lajkami :D