Kilka lat przerwy, jak z kontem?

Witam!

Mam pytanie, otoz gralem w Cabala od poczatku przez kilka ladnych lat, do czasu gdy wszedzie zaczely byc obecne boty, zakonczylem swoja przygode. Teraz po okolo 2 latach (jak nie wiecej) pragne powrocic do gry. I tutaj moje pytanie, czy moje konto jeszcze istnieje ? Czy jest jakas mozliwosc odzyskania hasla do konta ? I czy w ogole oplaca sie powracac do tej gry ?

Jedynym sposobem by sprawdzić czy Twoje konto nadal istnieje jest zalogowanie się na oficjalną stronę gry. Oczywiście masz tam możliwość odzyskania starego hasła i loginu. Zresztą to jest rzecz oczywista ,no ale jeżeli się o to pytasz.

Jest taka mozliwosc ? Pytam, poniewaz kilka lat temu zeby odzyskac glowne haslo do gry trzeba bylo posiadac bodajze odpowiedz na sekretne haslo, ktorego podczas rejestracji nawet nie ustawialem. Nie wiem jak jest teraz, dlatego napisalem :)

Tak jest. Wystarczy wejść na oficjalną stronę i stoi jak BYK.

Konto zostaja, sam ostatnio odswiezylem swoje(chodz ciezko bylo przypomniec sobie haslo) a gralem za czasu open bety

A czy da rade cos zrobic w przypadku, gdy nie pamietam hasla na strone (sam login) ... a sekretne pytanie ustawialem na 'odwal sie' ?

Raczej nie.

Witam!

Mam pytanie, otoz gralem w Cabala od poczatku przez kilka ladnych lat, do czasu gdy wszedzie zaczely byc obecne boty, zakonczylem swoja przygode. Teraz po okolo 2 latach (jak nie wiecej) pragne powrocic do gry. I tutaj moje pytanie, czy moje konto jeszcze istnieje ? Czy jest jakas mozliwosc odzyskania hasla do konta ? I czy w ogole oplaca sie powracac do tej gry ?