Kilka osob do AllodsOnline

Poszukuje kilku osób chętnych do gry w AllodsOnline(EU).

Moja ekipa liczy obecnie 4-6 osób. A przydało by nam się jeszcze kilku chętnych :)

Gra raczej 4fun lecz może coś z tego wyjdzie.

Zapraszam wszystkich chętnych na PW.

Ja chętnie zagram:) Jeśli ktoś lubi RoM'a bądź WoWa niech ściąga śmiało jest już jakiś team więc będzie raźniej :) Zapraszam wszystkich:)

Chętnie do was dołączę. Sam chciałem przetestować tą grę, nigdy w nią nie grałem, ściągnąłem ją właśnie, liczę na to, że pouczycie mnie trochę jak dołączę do waszej grupy. Jak można skontaktować się z wami w grze ?

Najlepiej wejść na ts3. Podam go niedługo.

Hmmm... W sumie może się skuszę... Dalej IS > Wszystko? I czy dalej expi się tak monotooonnie?

Nie odpowiem na Twoje pytania bo sam w nią nie grałem ;p. No ale z mojego przekonania z dobrą ekipą w każdą grę można grać i jest miło:)

Ja też może zagram..

Ile waży client??

Ja też z wielką chęcią zagram z wami grałem już kilka razy ale nie mogłem znaleźć ekipy

klient zajmuje 3.77 gb. Za pol godziny bedzie :P

Życzę wam powodzenia w grze za FREE :P. Jeśli nie wydacie troche złotówek nie liczcie na to że będzie wam się przyjemnie grało. Casualowa gra w Allodsie jest do 26lvl maks,przynajmniej ja do tego wytrzymałem. Potem już trzeba donaty .

To jak z tym TS-em jak coś to ja będę grał druidem.

Może nie będzie tak źle..

Może nie będzie tak źle..

Przekonasz się, że będzie. ;D

Na wyższych lvlach bez runek itp za słaby ma się dps. Ale zanim wbijecie jakiś wysoki lvl to wam trochę zajmie. ;]

188.165.154.237:3370

ch 14 haslo nowawola

to jak w końcu gramy czy nie???!?

Ja w tą grę grałem i polecam. Bardzo fajna produkcja.

Gram z wami. Który serwer?

@Down: Ja też. Zło jest fajne :)

chętnie pogram :D ale tymi złymi

Można zamknąć temat mamy wystarczająco ludzi a chętnych zapraszamy serwer ZAK League te dobre istoty :)

Poszukuje kilku osób chętnych do gry w AllodsOnline(EU).

Moja ekipa liczy obecnie 4-6 osób. A przydało by nam się jeszcze kilku chętnych :)

Gra raczej 4fun lecz może coś z tego wyjdzie.

Zapraszam wszystkich chętnych na PW.