Kilka osób do gry

Witam.

Szukam kilku osób do gry w Path of Exile od 23stycznia, od dnia premiery żeby mniej więcej równo zacząć, wiadomo że lepiej jest zacząć w gronie kilku osób bo nie dość że daje Nam to bonusy do expa, dropu i ogólnie stawia na ciekawszą grę to zawsze raźniej niż samemu klepać questy i robić akty, doszedł 3 akt to jest jeszcze więcej zabawy, 3 poziomy trudności.

Osoby które są pewne w 100% że mają zamiar grać prosiłbym o pisanie w temacie albo na PW, jednak w temacie byłoby wygodniej, kontakt czy cokolwiek żeby spokojnie można było się dogadać. Piszę to tydzień przed premierą bo znacznie łatwiej później będzie znaleźć osoby które chcą grać, podkreślam, chcę osoby pewne do gry, które są już zdecydowane na ten produkt.

Link do tematu Gildii !

Ja z chęcią się piszę. Miałem okazję spędzić trochę czasu w grze także podstawy znam i wiem w jakim kierunku chcę atakować jeżeli chodzi o konkretny rozwój postaci :) Nie wiem jakie będzie Twoje nastawienie do gry, semi-hardcore?

kontakt:

GG: 1731417

Ale biorąc pod uwagę to jak często z niego korzystam to szybciej przeczytam pw na forum, tam Ci mogę podać jakieś konkretniejsze namiary na siebie.

Bardzo konkretnych nie oczekuję, mogę zrobić konferencje np na czacie w Xfire czy coś w ten deseń. A jeżeli chodzi z jakim nastawieniem to raczej chcę normalną lige, Hardcore mi nie odpowiada ze względu na bywające losty w moim internecie co często kończy się po prostu śmiercią postaci a w tym trybie jest to zdegradowanie do normalnej ligi, w której ogólnie planuje grę.

za 7 dni, 5godzin i 40minut :) Wtedy po tych dniach nie będzie już WIPE więc można spokojnie grać.

Granie w grupie na HC league mija sie z celem. Wiadomo, że zawsze komuś się noga podwinie i albo odpada z grupy, albo wszyscy padają i spotykają się na normal. Ja zaczynam grać 23 dokładnie z czasem otwarcia serwerów. Jednego z doświadczenia wiem, że grupa 3+ osób w tej grze to tylko balast. Dlatego będę grał z kolegą i bratem.

Dlatego jako wskazówkę wam powiem, abyście podzielili się na 2-3 osobowe grupki. Pamiętajcie, że exp się dzieli na wszystkich w party i w ogólnym rozrachunku wychodzi mniej expa na osobe, niż jak expi się samemu. Tak samo i dropione przedmioty. Zwiększony drop to kilka procent, więc każdemu będzie czegoś brakować.

Jeżeli np. stworzylibyście grupki 2-3 osobowe i takich grupek z 3 lub 4 to w tym samym czasie zabijacie 3 lub 4 razy wiecej mobow, dostajecie 3 lub 4 razy wiecej expa. To samo z dropem.

No i mniejsze kłótnie o skill gemy :).

Życzę powodzenia i spotkamy się 23.01 o godzinie 22:00 :)

wezmę to pod uwagę.

Ja

Ajron

Overlucked.

Spoko by było gdybyście mi potwierdzili o grze, jeszcze zagra z Nami mój ziomek, więc będzie Nas 4 pewniaków.

Potwierdzenia na PW.

Też bym chętnie zagrał. Mam tylko nadzieje, że gra nie będzie przycinać na moim złomie. Są jeszcze miejsca?

Też bym się pisał na grę, gg w profilu macie. Oczekuję tylko gry przez TS/VT bo komunikacja w grze to podstawa.

jasne że są miejsca, będziemy grać na komunikatorach głosowych, dzielić się na grupy, co komu odpowiada, możemy założyć taką nie oficjalną gildie ponieważ jeszcze nie ma systemu GUILD w grze.

:)

Na dniach pojawi się temat gildii i TS na którym będziemy grać, kto jest chętny w sumie założenia takiej nie oficjalnej gildii ze mną i moim ziomkiem, no i osobami które tutaj już się zgłosiły? Dodaje że to żadna zajawka na tydzień czy dwa ale na długi czas.

Postanowiłem że założe taką gildie, paczke graczy którzy będą grać z Nami a miejsce zebrań i chętnych będzie na TS3, co zresztą będzie obowiązywało każdego członka. :)

@Piolczu

Jakiego masz tego złoma?

2 GB ramu, GF 9500 gt, procesor AMD 1.80GHz dwurdzeniowy. Niby powinno chodzić...

będzie chodzić, spokojnie.

Witam,z racji tego że D3 mnie zawiódł chętnie zobaczę grę,tak więc piszę się aby z wami zagrać.

Odwołuje do tego tematu.

Ja również jestem chętny na 100% do gry w POE. Jeśli ktokolwiek mialby kluczyk do bety to bardzo bym prosił, chcialbym sprawdzić wszystko by w miarę dobrze wystartować z OBT

Prosiłbym zapoznać sie z tematem gildii który podałem link ale wpiszę Cię już.

Kluczyka niestety nie posiadam.

Piszę się na party w POE, dostępny,przygotowany i gotowy. 2 razy przeszedłem wszystkie akty na wszystkich trudnościach (dawno no ale cóż) więc nie powinienem stwarzać większych problemów. Preferuje komunikacje głosową typu TS/VT w ostateczności skype. Nie skrzeczę. :D

Chcę tylko wiedzieć ile czasu jesteście w stanie poświęcić na tą grę. Było by miło widzieć nas w top ladderze ale na nic nie nalegam. :D

Duelist for sure.

Wiecej info : PW.

Zapraszam do oficjalnego tematu tej gildii:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/43351-path-of-exile-black-sheep/

i ja będę grał :)

PIsze się :D