Złapałem właśnie kluczyk do tego tytułu i wyglada bardzo ciekawie. Uwielbiam takie oldchoolowe tytuły i Linkrealms prezentuje się (jak na początek) całkiem nieźle. Dlatego poszukuje kilku osób do wspólnego grania, może jest już ktoś bardziej wtajemniczony i pomoże ogarnąć to i tamto .
Kilka osób do Linkrealms
Mój nick maqesPL, ale dla mnie ta gra jest zbyt skomplikowana. Jak by mógł ktoś napisać niżej podstawy to thx z góry.
@Jak tu się bije potwory?
Ok już wiem, trzeba założyć miecz i kliknąć tab, i klikać na moby. Potem wchodzą skille z bicia miecza, coć jak w tibii jak się nie mylę.
@Padłem i straciłem itemy, coś ala tibia.
Dla mnie również, ale aż czuć, że jest tu więcej możliwości niż w typowych mmorpg. Myślę, że z czasem wszystko się wyjaśni.
Trzeba więcej osób, gra jest dobra i bardzo skąplikowana. Jeszcze nie wiem jak wygląda system housingu. Podoba mi się sytem wbijania skilli, bijesz z miecza jesteś lepszy z miecza, bijesz z axe jesteś lepszy za axe. Jest dużo ukrytych czarów co jest bardzo fajne. I ta gra nie jest do gry solo, więc jeżeli już macie grać to zapraszam do naszego "teamu".
Maqes jakbyś mógł podać kontakt z tobą to z chęcią bym z Wami pograł. Gra może być ciekawa, więc czemu by nie spróbować
Pisz do nas w grze:
Khurt Kharjiir
maqesPL
Możesz nas również znaleźć w okolicach cmentarza, w katakumbach i w lokacji startowej.
A tutaj screen z dzisiejszego wypadu do katakumb, na którym nic się nie dzieje, ale jeszcze tam wrócimy. (chwila odpoczynku od szkieletów się znalazła ):
Gdyby ktoś potrzebował keya aby pograć w Linkrealms to zapraszam tutaj : http://www.mmoreviews.com/we-are-celebrating-a-closed-beta-key-giveaway-for-linkrealms/
ja wlasnie pobieram tą gre i zobaczymy co z tego bedzie
Dobra chłopaki może jakis ts/ vt/skype bo za bardzo to ja nie ogarniam tej gry ;d nie wiem jak nawet do Was napisać, moj nick to whitovsky, więc jak możecie to napiszcie, jestem na respie koło tego kręgu
Ta gra jest po prostu świetna, nie nudzi się. GM lubią polaków i gadają z nami przez translator hehe

No, już trochę nas jest. Gra jest na prawdę przyjemna, dobre community, w sumie większość to nasi rodacy. A GMowie są bardzo mili, dziś uciąłem sobie z nimi pogawędkę. Doceniają polskich graczy. Zapraszamy, tytuł jest dosyć skomplikowany, ale warto.
Spróbuję choć trochę ogarnąć "Linka" to może do was dołączę.
Ooo http://wiki.linkrealms.com/index.php/Johnon%27s_100%25_All-Inclusive_Guide_to_Getting_Started wszystko dobrze opisane, polecam
Po kilku godzinach udało nam się - pokonaliśmy naszego pierwszego bossa! Praktycznie przez całe dzisiejsze popołudnie (z przerwami) się za to braliśmy. Musieliśmy zdobyć 10 kości i czaszkę do rytuału, a nie było to łatwe zadanie. Jednak udało nam się, duma rozpiera nam duszę, a eq plecaki.
Serdecznie zapraszamy do gry, bo jest to produkcja ciekawa, bardzo podobna to legendarnej Ultimy, a nie ma tutaj ąz tak szerokiego grona graczy. W grupie najlepiej .

Mój IGN: Leman, mało gram ale możecie mnie dodać/zagadać to może pobijemy jakieś robaczki razem .
Szkoda, że jest tak niska populacja, tym bardziej, że już nie potrzeba kluczy. A jest to na prawdę jedna z niewielu gier, które nas jakoś przyciągnęły, bo oferuje coś innego niż te wszystkie dzisiejsze tytuły. Dlatego jeśli oczekujecie od gry czegoś więcej, to serdecznie zapraszamy. Już jako tako ogarniamy podstawy, więc pomożemy nowemu .
Gra wydaje się BAAARDZO czasochłonna, muszę zrezygnować z tego powodu :C
Owszem, na początku trzeba się nieźle wysilić, jeśli coś ma dawać efekty w przyszłości. Później jest juz nieco luźniej, ale i tak gra od nas wymaga.
@edit Ok, kilka osób doszło, więc mamy już jakąś ekipę . Podajcie tutaj swoje nicki tak na wszelki wypadek i czy będziecie grać. Postaramy się wam w trakcie gry tłumaczyć co i jak, bo póki co wszystko było na szybko.
Złapałem właśnie kluczyk do tego tytułu i wyglada bardzo ciekawie. Uwielbiam takie oldchoolowe tytuły i Linkrealms prezentuje się (jak na początek) całkiem nieźle. Dlatego poszukuje kilku osób do wspólnego grania, może jest już ktoś bardziej wtajemniczony i pomoże ogarnąć to i tamto .