Kilka Osób do wspólnej gry

Club ;D też o tym mysle podawać swoje nicki ja jutro będę okolo 14-15 w domu i pozapraszam ;D

Pomyslodaca tematu niech wszystko zalatwia:-]

Ja mam juz 16lv ale zmieniam klub hehe juz miałem 16k overall i super się grało ale zabrakło kasy na pensje... Metoda prób i błędów ucze się gry. Transfery muszę jeszcze ogarnąć.

Jestem za , oczywiście , rozwijajmy się , dobre wyniki przyjdą same ;)

* Mój nick : Trenerinho

Dobra, jeszcze chwile pogawędzicie jak na "czacie" to zamykam.

Dobra to ja zaraz wejdę do gry i wysle zapro do friend i od jutra można sie na jakas godzine umówic i grać ;D aa i sorki za double posta ;/

malo osob gra z nami :<

zapraszamy do gry z nami:D

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

ja zaraz wbijam do gry zapraszamy wszystkich do gry

PS. Zapraszam również na tsa który widnieje w Sygnaturze Kolegi Qeshua siedzę teraz na nim zapraszam

Nie polecam gry, zagrałem 1 mecz przez sieć i nie dało sie grać , takie ściny ...

Suchio mówilem ci zmien grafe na normal albo low i nie ebdzie problemu takiego ja zmienilem i juz nie mam takich i da sie grać ;D

Witam razem z kumplem zaczęliśmy wczoraj grać w Fifa online 2 na razie mamy małe lvle ja 3 kumpel 5 gramy razem miedzy sobą mecze ale wiadomo jak będzie nas o 2-3 osoby więcej nic nie zaszkodzi i razem wspólnie siedząc na ts grać od czasu do czasu jakieś mecze w fajnym gronie ;] my wybraliśmy Ligę polska ale jaka wy wybierzecie to wasza sprawa w grze owszem są małe lagi ja ich prawie nie odczuwam więc grać się da ;]