Witam razem z kumplem zaczęliśmy wczoraj grać w Fifa online 2 na razie mamy małe lvle ja 3 kumpel 5 gramy razem miedzy sobą mecze ale wiadomo jak będzie nas o 2-3 osoby więcej nic nie zaszkodzi i razem wspólnie siedząc na ts grać od czasu do czasu jakieś mecze w fajnym gronie ;] my wybraliśmy Ligę polska ale jaka wy wybierzecie to wasza sprawa w grze owszem są małe lagi ja ich prawie nie odczuwam więc grać się da ;]
Kilka Osób do wspólnej gry
Kolega Wisełka ja WKS Śląsk ^^
Polecam gre bo w singlu jak i multi wciiaaaaaga
hmm ktos moze zna sposob na zredukowanie lagow w grach mmo? slyszalem ze sa takle opcje.
ja chętnie zagram
tylko podajcie swoje nicki na pw
Poszło na Pw zapraszmy również innych graczy ;]
Dziś po 17 znowu parę meczykow o sławę ^^
a ja gdzieś około 12-13 już zacznę grać więc jak coś mój nick Xarro Zapraszamy Serdecznie Wszystkich do gry ;]
Zachęciliście mnie do powrotu na stare śmieci , właśnie ściągam Nick: Armi210
Zapraszam jak coś zaczynam grać teraz nick Xarro
Cwaniak bo wakacje ma :-]
z roboty wrócę to skopie Ci znów dupsko ^^ hehe tracisz koncentracje w końcówkach meczów zauważyłem :-P
poprostu dawalem ci fory i taka prawda ;] ale teraz sie już skończy ;D
Dobra czekam na was i gramy na siebie kto chetny niech wbija i gramy bo na komputer nudno i latwo ;D

Uzupełnij lepiej sobie skład
Twoja nota overall 11k moja prawie 15kk =P mecze ligowe to podstawa aby coś osiągnąć :-]
Muszę od nowa przypomnieć sobie jak grać by mieć dobrego skila
Więc troche czasu będe bocił
szybko zalapiesz bakcyla :-P ale lagi utrudniają grę czasami.
mimo lagow wygrywam i tak Hehe
ok to jak coś ja narazie nie gram za jakies 30 moze 20 min wbije afk
Nom Gram legią , lecz powoli zbieram skład z lig portugalskich i brazylijskich , jest siła.
Za kilka dni do was dołączę bo teraz nie mam szans , pozdrowionka
e tam ja sam mam slaby skład też zbieram ;D
Jak ta gra się ma do orginalnej fify? Dobra ? Bo niewiem czy pobierać
sa te same zespoly i ogolnie gra podobna chociaz realizmu nie ma porownywalnego ale polecam sciagnac:D
Panie/Panowie którzy to czytają i planują bądź grają w Fifę Online 2
Wyślijcie tu swoje nicki żebyśmy pograli razem + w przyszłości planuje założyć Gildię Klan nie wiem jak to nazywa się w tej grze ale coś takiego z Polakami
co sadzicie ?