Witam wszystkim , pisze do Was, gdyż mam kilka pytań odnośnie samej rozgrywki w BDO.
Chodzi mi głównie o takie rzeczy jak np wygląda sprawa serwerów w BDO, czy można się między nimi przenosić? Czy jednak wybieramy jeden server na stałe, czy sa serwery PVP/PVE, a może PvE i PvP w jednym.
Kolejna sprawa jaka mnie zastanawia, to jakie tryby PvP oferuje nam BD, wyczytałem, że jest otwarty świat Pvp jeśli zaznaczy się opcje chęci walki. Widzialem tez tryb oblężenia? Bardzo ciekawi mnie jak to wygląda, bo nie mogę sobie wyobrazić do końca. Czy jest może też tryb jakiejś większej wojny, w stylu jedna strone na drugą albo coś w ten deseń? Kolejne pytanie to czy przewaga lvl robi znaczną różnicę? Np walcząc z kimś o 5 lvli wyżej czy jesteśmy z góry skazani na porażkę? Tak samo odnośnie ekwipunku, czy to głównie dzięki niemu wygrywamy?
Dodatkowo jeszcze bardzo ciekawi mnie czy w grze występuje tak zwana świeta trójca, czyli tank,dps i healer.Czy każdy warrior jest skazany na bycie tankiem, czy jednak można rozbudować go na swojego rodzaju assasina? Wybaczcie za taki ogrom pytań, ale BDO zrobiło na mnie ogromne wrażenie i jestem bliski kupna, a nie chciałbym żałować :). Jeżeli przyjdzie mi coś do głowy jeszcze dopisze, pozdrawiam
PS Jeżeli znajdzie się tak miła osoba, która mogłaby odstąpić mi guest pass, byłbym bardzo wdzięczny