Kilka pomysłów od "bywalca"

Kolejny bezwartościowy temat tylko straciłem swój cenny czas czytając go z drugiej strony nie posiamiałem się więc dziękuję za chwile rozrywki. Zamknijcie to ....

Moim zdaniem się nie przyjmie, bierzesz 2 ziomali i ci nastukają plusy, tak samo mogą dać ci minusy za co ? Może za kolor czcionki :)

madjerry02

Co ty kurde masz do mojej sygnatury?

To, że chcę wiedzieć czy komuś pomogłem to źle?

To, że chcę żeby ktoś wiedział, że mi pomógł to źle?

Nie pozwoliłem ci na cytowanie mojej sygnatury.

Wchodzi taki zarejestrowany Rejestracja: 09 lip 2014 z 40 postami i już świeci pomysłami, iż nie ma co robić w wakacje.

Jestem na NIE w twoim temacie.

Jak coś ci nie pasuje, to "Pan Murzyn" z mojej sygnatury walnie cię cyckiem w ... policzek.

@up a tak, miałem trochę czasu to sobie napisałem głupoty a wy się tym przejmujecie jak dwugłowym psem

Użyłem twojej sygnatury dla przykładu, każdy może taką mieć ! a żeby być solidarnym mam to samo.

Zamykamy

Zamykamy skoro twórca tego chciał.

-Witam.

Chciałbym wam przestawić jeden sprawdzony pomysł na forum które ulepszą stosunki i co ważniejsze dodadzą porządnego kopa w pomocy między forumowiczami.

Wprowadzenie reputacji.

Objaśnienie: Każdy członek ma prawo do przyznania 3 plusów w ciągu 24h oraz 3 minusów w ciągu 24h ( liczba ta nie kumuluje się, lecz odnawia ).

-No, dobrze ale w czym to ma pomóc ?

- Zaostrzy to rywalizacje o pomoc i nie będzie już olewania tematów i myśli typu " eee, nie chce mi się mu pomagać niech zrobi to ktoś inny " a ten ktoś inny pomyśli tak samo i w ten sposób zataczamy błędne koło.

Rzecz jasna, po reputacji będzie można zobaczyć czy jest to osoba uczciwa, pomocna itp. czy też jest zwykłym ścierwem które żeruje na szczęściu innych lub jest zwyczajnie nie miła.

Ma to oczywiście także drugą stronę medalu, zwykłe trolle mogą spamować minusami, ale to już nie mój problem, na forum gdzie ten sposób sprawdza się idealnie i nie ma żadnych trolli ( choć jest to gra dla 10+ ) wszystko działa bez zarzutu.

Piszę o tylko dlatego, iż sam kiedyś potrzebowałem bardzo pilnej pomocy co do pewnej rzeczy, a uzyskanie jej trwało ponad 6 dni...

Większość komentarzy była typu: Zrób format, reinstall itp. Czyli gówniane rady niczym nie uzasadnione. A odpowiedz była o wiele prostsza.

​Obok każdego posta byłby + i - po naciśnięciu na odpowiedni przyznawana jest reputacja dla członka.

Oczywiście wymiana + byłaby wysoko karana ( może permem ? ).

Trzymam kciuki, że "mój" pomysł zostanie pozytywnie rozpatrzony.