Kilka propozycji jakie polecam do obejrzenia :)

Siemanko. Mam dla Was kilka ciekawych komedii (które pewnie widzieliście a może nie ), osobiście oglądam te filmy zawsze kiedy mam zły humor i zawsze jakoś zawsze się uśmiechnę

Komedie :

- Twarda Laska Super komedia z Jackiem Blackiem, Jasonem Biggsem i Stevem Zahn. Epicka opowieść o przyjaciołach których rozdzieliła kobieta. Przyjaciele reagują w specyficzny sposób, lecz ona nie da się tak łatwo pokonać... :)

- Chłopaczki z sąsiedztwa - Zwariowane kino jednych z lepszych komików Hollywoodu czyli braci Wayans. Jest to mroczna komedia z kilkoma brutalnymi wątkami. Popielnica(bohater) pojawia się w nowym mieście, zobacz jak potoczą się jego losy wraz z jego przyjacielem "Loc Dogiem".

- Nietykalni - świetne kino na niedzielne spotkanie z lubą. Sparaliżowany milioner zatrudnia do opieki młodego chłopaka z przedmieścia, który właśnie wyszedł z więzienia. Zobacz jak sobie radził chłopak i zobacz jak milioner osiągnął to , co planował już od dawna... :)

Akcja, sensacja

- Ojciec Chrzestny - Klasyka klasyków. Genialna obsada jak i oparty na genialnym bestsellerze Maria Puzzo'a film akcji, który opowiada o sycylijskiej rodzinie "Corleone". Poznaj zwyczaje, zachowania i całą historie Sonego, Michaela i innych będących w rodzinie.

- Mroczny Rycerz - Film fantastyczny na podstawie historii bohatera z komiksów "Detective Comics" czyli Batmana. Opowiada o komiksowym wrogu głownego bohatera Jockerze który ma plan by zniszczyć Gotham. Jaki kataklizm czeka Gotham, czy da się coś zrobić by zapobiec katastrofie?

- Gladiator - Film w gwiazdorskiej obsadzie. Film przenosi nas do starożytnego Rzymu gdzie ku uciesze i zaspokojeniu ludu, rozpoczynają się Walki Gladiatorów w słynnym Koloseum. Kto przeżyje a kto przegra - Zobacz ten film a nie pożałujesz ;)

- Tylko jeden - Moim zdaniem fantastyczny film który również zostawił cząstke w mym sercu. Gabriel - Ucieka z więzienia w innym wymiarze, powoduje on paradoks i zabija wszystkich odpowiedników z innego wymiaru do momentu, aż nie spotka swojego ostatniego już odpowiednika Policjanta Gabe'a.

Sztuki walki :(Oglądałem kilka, ale ten mnie zachwycił:) )

- Ip Man - Bohater Ip Man trenuje sztukę walki (zwaną teraz Wing Chun) w miasteczku Fuoshan. Spokojne życie mistrza zostaje zakłócone przez wojnę domową oraz japońską okupację. Czy mistrz zginie? Może jednak uda mu się uciec? A może zostanie i zacznie walczyć? Nie dowiesz się jak nie zobaczysz ... :)

No Nic to tyle odemnie:))

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy :)