Mam kilka pytan odnosnie gry;
1.czy na cabalu globalnym jest duz
ludzi? jak tak to na jakim serwerze i jaka jest ilosc polakow
2.oplaca sie jeszcze grac w cabala ? Jesli tak to jest ktos chetny do wspolnego zagrania ?
2.oplaca sie jeszcze grac w cabala ? Jesli tak to jest ktos chetny do wspolnego zagrania ?
1. Jupiter, reszta serwerów to pustki, najwięcej PL zawsze było na Mercu, ale z racji tego, że Mercury już jest pusty ( jak pozostałe ), to Jupiter jedynie.
2. Większość charów jest wymaxowanych, można spotkać low lvle, ale w 90% to alty, na które ktoś ma już gotowy set, ale jeśli wiesz jak i gdzie expić, jak robić dungi, jakie klasy do czego, jaki set składać i takie typowe sprawy to nie powinieneś mieć problemu. Jeśli wiesz jak grać i masz z kim (albo znajdziesz szybko gildię ) to śmiało, jest nawet przyjemnie z kumplami pograć ( my wyexpiliśmy w ledwo ponad tydzień 160 lv, no wiadomo - oathy i te sprawy ).
Graczy caly czas jest spiri i jezeli o polakow chodzi to nic sie nie zmienilo... dalej jestesny i wymiatamy. A co do tego czy sie oplaca... oplaxa sie ale tylko tak dla przyjemnosci bo osiaganie czegos w tez grze juz chyba nie ma sensu.
To nie ten sam Cabal co kiedys.
Sorki za bledy ale pisze z porabanego telefonu
Tak jak kolega wspomniał, na Jupiterze jest jeszcze troche ludzi. Jak coś pisz do Xeverus chętnie pogram.